Ο Νίκος Ευταξίας δίνει styling tips στις αναγνώστριες του TLIFE

O Nίκος Ευταξίας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα καταστήματα MISS SIXTY – ENERGIE δίνοντας οδηγίες styling σε όλες τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που θέλουν να προετοιμάσουν τα εορταστικά outfits τους.
Εμείς ζητήσαμε από τον Νίκο να χαρτογραφήσει τα δύσκολα μονοπάτια της γιορτινής εμφάνισης για να φτάσεις στο στόχο της κομψότητας χωρίς να ρισκάρεις μέσα από υπερβολές γκλίτερ και λαμπερών αξεσουάρ.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις βασικές σας απορίες και ο Νίκος έδωσε τις απαντήσεις!

-Ποια χρώματα ταιριάζουν στις βραδινές εμφανίσεις των γιορτών;
Το κόκκινο, το χρυσό και φυσικά το διαχρονικό μαύρο! Σε αυτές τις ημέρες ταιριάζουν τα γυαλιστερά υφάσματα αλλά πάντα με μέτρο! Τα αξεσουάρ στους συγκεκριμένους τόνους προσθέτουν λάμψη ειδικά όταν είναι διακοσμημένα με swarovski, ημιπολύτιμους λίθους ή άλλα αστραφτερά στοιχεία.

-Ποιες είναι οι τάσεις που θα μονοπωλήσουν τις γιορτές;
Χωρίς αμφιβολία η δαντέλα, ειδικά σε μαύρο, σε ένα κλασικό φόρεμα… Eίναι μια τάση που αξίζει να επενδύσει κάθε γυναίκα. Επίσης και η διαφάνεια ταιριάζει σε αυτές τις ημέρες.

-Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να συνδυαστεί ένα φόρεμα σε animal print;
Θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές! Τα αξεσουάρ θα πρέπει να συνδυάζονται χρωματικά με τους τόνους που υπάρχουν μέσα στο print. Για τα παπούτσια ένα ζευγάρι λουστρινί γόβες είναι ιδανική λύση.

-Ποιο είναι το πιο κοινό λάθος που κάνουν οι γυναίκες;
Συγχέουν το Σαββατόβραδο με το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Κάθε περίσταση έχει διαφορετικό dress code. H Πρωτοχρονιά επιτρέπει ή ακόμα και “επιβάλει” κάποιες δόσεις λάμψης και glam! Το Σαββατόβραδο ζητάει πιο μίνιμαλ εμφανίσεις.

-Πως διαχωρίζεται το σέξι από το χυδαίο;
Χυδαία γίνεται μια εμφάνιση όταν προβάλει περισσότερα από όσα πρέπει! Μια γυναίκα δεν μπορεί να δείχνει σε μια εμφάνιση όλα τα… προσόντα της δηλαδή να προβάλει και πλάτη και πόδια και στήθος και κοιλιά! Η πιο σέξι επιλογή που έχει να κάνει είναι ένα φόρεμα με ανοικτή πλάτη.

-Τι θα πρέπει να προσέξουν οι κοπέλες με κάπως μεγαλύτερη περιφέρεια;
Θα πρέπει να δώσουν βάρος στην επιλογή του υφάσματος και να φορέσουν κομμάτια όχι από ελαστικό ύφασμα αλλά από κρεπ σατέν ή βελούδο.

Εάν θέλεις να συμβουλευτείς τον Νίκο Ευταξία σε προσωπικό επίπεδο δεν έχεις παρά να επισκεφτείς σήμερα και αύριο το κατάστημα MISS SIXTY – ENERGIE Αγ. Μεταξά 30Α, Γλυφάδα.
Αλλά και στην επαρχεία, θα βρίσκεται στη Ρόδο στο κατάστημα επί της οδού Αμερικής 42 στις 17 & 18 Δεκεμβρίου.

Read More

And More