Ο οίκος Balmain στην πρώτη συνεργασία-έκπληξη της χρονιάς

Οι συνεργασίες φαίνεται ότι και το 2022 θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας! O οίκος Balmain και η Barbie φρόντισαν να μας χαρίσουν μία συνεργασία-έκπληξη, μέσα από τη δημιουργία μίας ευρείας γκάμας unisex αξεσουάρ και ready-to-wear κομματιών αλλά και τριών αποκλειστικών Nfts.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

Στην νέα συλλογή που θα κυκλοφορήσει 13 Ιανουαρίου, ο Olivier Rousteing θα μας παρουσιάσει παραπάνω από 50 iconic σχέδια βαμμένα στην χαρακτηριστική Barbie pink απόχρωση.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

Εκτός από τα fashion items της συλλογής θα κυκλοφορήσουν και τα τρία Nfts, με τα μοναδικά είδωλα της Barbie και του Ken, ντυμένα με μικροσκοπικά Balmain σύνολα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

«Όπως καθιστά σαφές και η καμπάνια μας, η Barbie και ο Balmain ξεκινούν μία πολυπολιτισμική, μοναδική και χαρούμενη περιπέτεια. Για αυτή τη συνεργασία, βασιζόμαστε στο νέο γαλλικό στυλ, που έχουν εισάγει οι τελευταίες συλλογές του οίκου, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά πως ο Balmain αντλεί έμπνευση από τη διαφορετικότητα και την ομορφιά που εντοπίζεται στις σημερινές παριζιάνικες λεωφόρους. Η συλλογή αποτάσσει επίσης κάθε περιορισμό φύλου -καθώς είναι 100% unisex», δήλωσε ο Rousteing για αυτή την συνεργασία έκπληξη!

Φωτογραφία εξώφυλλου: Photo by Dominique Charriau/WireImage/Getty Images

 

 

Read More

And More