Ο οίκος Louis Vuitton αποχαιρέτησε τον Virgil Abloh με ένα συγκινητικό show στο Μαϊάμι

Tην Κυριακή έφυγε από την ζωή ο Virgil Abloh σκορπώντας θλίψη στον κόσμο της μόδας. Ο 41χρονος σχεδιαστής έχασε την πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο εδώ και χρόνια κάτι που κρατούσε κρυφό από το ευρύ κοινό.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

Ο Virgil Abloh από το 2018 είχε γίνει ο artistic director of menswear για τον οίκο Louis Vuitton ενώ συνέχιζε την ανοδική του πορεία με το δικό του προσωπικό label,  Off-White.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Leitch (@luke_leitch)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ο οίκος Louis Vuitton αφιέρωσε στην μνήμη του Abloh ένα tribute show που έγινε στα Maiami. Η παρουσίαση της S/S 2022 ανδρικής συλλογής, η οποία είχε κάνει το ντεμπούτο της ψηφιακά τον Ιούνιο, αποτέλεσε έναν φόρο τιμής στον σχεδιαστή που έφερε μία επανάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tropical Youth Society® (@tropicalyouthsociety)

Πολλοί διάσημοι έδωσαν το παρών: Η Kim Kardashian, o Kanye West και η Rihanna ήταν μερικοί από αυτούς, ενώ ένα άγαλμα στήθηκε προς τιμήν του, κοιτώντας προς το τεράστιο κόκκινο LV αερόστατο, που δέσποζε στον ουρανό, ενώ η φράση «Ο Virgil ήταν εδώ» έλαμψε  με neon κόκκινα φώτα.

 Σύμφωνα με τις δηλώσεις του οίκου: «Το συγκινητικό show που πρόκειται να παρακολουθήσετε αποτελεί μία ιδέα του Virgil, που συζητήσαμε πρώτη φορά πριν τρία χρόνια. Βασίζεται στo κλασικό μοτίβο της ενηλικίωσης, ειδωμένο σαφώς από μία σύγχρονη οπτική, καθώς πρόκειται για τον Virgil, που συμβαδίζει με τα δεδομένα του 21ου αιώνα, εκφράζοντας το μοναδικό του ταλέντο και το όραμά του. Η ιδέα της ενηλικίωσης υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική για τον Virgil καθώς επιθυμούσε να εμπνέει και να δίνει δύναμη στις νεότερες γενιές».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Hong Kong (@voguehongkong)

To show είχε τον τίτλο «Virgil was here» και μπορείς να το δεις εδώ:

Read More

And More