Ο οίκος Louis Vuitton τιμά ξανά τον Virgil Abloh

O oίκος Louis Vuitton που είχε την τιμή να  φιλοξενήσει  τον Virgil Abloh στο τιμόνι του ως creative director της ανδρικής συλλογής του, αποφάσισε να τιμήσει για ακόμη μια φορά τον αδικοχαμένο σχεδιαστή, φιλοξενώντας στο Louis Vuitton Foundation την έκθεση του «Coming of Age»!  

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @virgilabloh

Ο ίδιος ο Abloh παρουσίασε την έκθεση του για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2019, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, στην Little Big Man Gallery του Los Angeles.

Μετά την επιτυχία που είχε η προσωπική αυτή έκθεσης ταξίδεψε σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου όπως το Παρίσι, το Πεκίνο, το Μιλάνο, η Νέα Υόρκη, το Μόναχο, το Τόκιο και την Σεούλ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @virgilabloh

«Η έκθεση αυτή είναι ένας φόρος τιμής σε έναν δημιουργό που δούλευε με τα χέρια του, ενθαρρύνει τις δραστηριότητες και τη συμμετοχή μας σε αυτές, συνδυάζοντας τα πραγματικά γεγονότα με τις ψηφιακές εφαρμογές. Οι επισκέπτες δημιουργούν δίπλα σε καλλιτέχνες, φωτογράφους, μουσικούς, σκηνοθέτες και animators Διαφορετικοί αλλά ενωμένοι, οι συμμετέχοντες μας δίνουν την εικόνα της αποστολής και του επιτεύγματος του Virgil Abloh, να εκδημοκρατίσει το όνειρο που ενσαρκώνει η Louis Vuitton, καθιστώντας το ένα ανοιχτό πεδίο στις φιλοδοξίες ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλες τις ηλικίες, όλα τα φύλα και όλες τις φυλές» δήλωσε ο  οίκος Louis Vuitton σχετικά!

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 13 έως και τις 27 Απριλίου ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό!

Read More

And More