O oίκος Celine λανσάρει μία capsule συλλογή κοσμημάτων που αξίζει να δεις!

O οίκος Celine συνεργάζεται με το Ίδρυμα César, σε μια πολυπόθητη συλλογή γλυπτών και συμβολικών μενταγιόν εμπνευσμένων από το έργο του αείμνηστου Γάλλου γλύπτη César Baldaccini, η οποία θα λέγεται  Celine César. Η συλλογή  περιλαμβάνει μόνο 100 ασημένια και 100 χρυσά κομμάτια όπου το καθένα είναι ξεχωριστά αριθμημένο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

CELINE WOMEN WINTER 20 CELINE CESAR PROJECT ⠀⠀⠀ A NUMBERED AND LIMITED EDITION OF 100 VERMEIL AND 100 SILVER PIECES EDITED BY CELINE IN COLLABORATION WITH THE FONDATION CÉSAR ⠀⠀⠀ #CELINECESARPROJECT #CELINEBYHEDISLIMANE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELINE (@celine) στις

Ο σχεδιαστής César Baldaccini, που συχνά αναφέρεται ως απλά César, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα ρεαλιστικά συμπιεσμένα έργα τέχνης του που έχει δημιουργήσει χρησιμοποιώντας ανορθόδοξα υλικά, όπως αντικείμενα που βρέθηκαν, συγκολλημένα μεταλλικά κομμάτια και θραύσματα μετάλλων.

Οι πρώτες του συλλογές «Directed Compressions» δημιουργήθηκαν το 1959, τότε ο καλλιτέχνης ανακάλυψε τα μέσα για να εκτελέσει τα μεγάλης κλίμακας γλυπτά συμπίεσης για τα οποία κέρδισε τη φήμη.

Δες όλη την capsule συλλογή στο επίσημο site του οίκου!

 

Read More

And More