Site icon TLIFE

O οίκος Givenchy ανακοίνωσε τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του!

O Μatthew Williams θα αναλάβει το τιμόνι του γαλλικού οίκου μόδας μετά την αποχώρηση της Clare Waight Keller, η οποία ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί τον Απρίλιο.

O οίκος έκανε επίσημη ανακοίνωση στο instagram:

Ο Williams  είναι γνωστός για τη δουλειά του στη μουσική βιομηχανία, έχοντας συνεργαστεί με τους Lady Gaga και Kanye West – ενώ παράληλα έχει πλέον σήμερα το δικό του brand, εμπνευσμένο από streetwear: το 1017 Alyx 9SM, το οποίο δημιουργήθηκε το 2015 και θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής σε αυτό, παράλληλα με τον νέο του ρόλο στον Givenchy.

Ο Williams θα συνεχίσει το έργο της Waight Keller, η οποία  ήταν η πρώτη γυναίκα creative director τoυ oίκου Givenchy και ηγήθηκε της μάρκας για τρία χρόνια, με μεγαλύτερη στιγμή το νυφικό της Meghan Markle για τον βασιλικό γάμο το 2018.

Ο Williams – ο οποίος θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για το Givenchy τον Οκτώβριο – μπαίνει στον οίκο μόδας σε μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα στιγμή, όπου το τρέχον ημερολόγιο μόδας έχει αλλάξει  με τους οίκους :Gucci, Michael Kors και Saint Laurent να αλλάζουν τον τρόπο που θα δείχνουν τις συλλογές τους ενώ η αγορά πολυτελείας έχει να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματα της πανδημίας!

 

 

© 2024 tlife.gr