Site icon TLIFE

O οίκος Gucci αναλαμβάνει δράση κατά του κορονοϊού!

Tlife newsroom

Κάθε μέρα έχουμε και μία νέα ανακοίνωση με δωρεές από μεγάλους οίκους και φιλανθρωπικές δράσεις για την πανδημία του κορονοϊού!Ο κόσμος της μόδας κάνει μεγάλες δράσεις και προσπάθειες σε αυτόν τον παγκόσμιο αγώνα και αυτό δίνει ελπίδα και δύναμη σε όσους παλεύουν και αγωνίζονται κάθε μέρα με τον κορονοϊό!

 

Η Gucci δωρίζει 2 εκατομμύρια ευρώ στην καταπολέμηση του κορονοϊού.Ο ιταλικός οίκος ανακοίνωσε ότι θα συμβάλει σε δύο εκστρατείες ευρείας κλίμακας: 1 εκατομμύριο ευρώ στο ιταλικό τμήμα πολιτικής προστασίας και ένα άλλο 1 εκατομμύριο ευρώ στο Ταμείο Αρωγής Αλληλεγγύης COVID-19 για την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η μητρική εταιρεία του Gucci, Kering, συνέβαλε στην μάχη δωρίζοντας 3 εκατομμύρια μάσκες στη Γαλλία, αντιμετωπίζοντας τις ελλείψεις στον τομέα της υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τα υπόλοιπα luxurious brand της Kering, Balenciaga και Saint Laurent, έχουν επίσης αλλάξει τη χρήση των εργοστασίων τους για την παραγωγή εκατομμυρίων χειρουργικών μάσκες και άλλων βασικών προμηθειών για τον εργαζόμενο στον τομέα της υγείας.

Όλοι μαζί στον αγώνα κατά της πανδημίας, εμψυχωτικές κινήσεις για να κρατάνε και το ηθικό μας ψηλά!

 

© 2024 tlife.gr