Ο οίκος Louis Vuitton λανσάρει t-shirt με την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά

Μόλις εχθές ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Ο Nicolas Ghesquière, σχεδιαστής του οίκου, μας εντυπωσίασε με τα μπαρόκ floral μοτίβα που αποτύπωσε σε military jackets, τις αέρινες γραμμές και τα athleisure κομμάτια που συνόδευαν μερικά από τα πιο κομψά σύνολα. Επιπλέον, ο οίκος έμεινε πιστός στις παγιέτες και στα μεταλλικά κρόσσια που διακοσμούσαν τα glam φορέματα σε μίνι ή μίντι γραμμή.

Το fashion item όμως που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν κάτι πιο απλό και λιτό. Χωρίς πολύτιμες πέτρες και όχι δημιουργημένο από ακριβά υλικά. Ένα item όμως που έκρυβε μια σούπερ ιδέα και κάτι που έχει προκαλέσει φρενίτιδα παγκοσμίως.

Τόση ώρα αναφέρομαι σε ένα t-shirt. Όχι όμως σε ένα από t-shirt. Ο Nicolas “αφουγκράστηκε” τα δρώμενα και αποφάσισε να αποτυπώσει πάνω σε αυτό το daily κομμάτι την αφίσα της σειράς “Stragner Things”. Η συγκεκριμένη σειρά έχει γίνει παγκόσμια εμμονή και η αισθητική της παραπέμπει στη δεκαετία του 80.

Ο ίδιος το συνδύασε με ένα oversized πουκάμισο από μέσα, pastel pants και sneakers.

Read More

And More