Ο οίκος Louis Vuitton σχεδιάζει για πρώτη φορά ακουστικά (και θα σου αρέσουν πολύ)

Οι οίκοι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και πάντα σκέφτονται κάτι ξεχωριστό για να μας κάνουν να προσθέτουμε συνεχώς νέα items στη shopping ή wish list μας. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τον Louis Vuitton, ο οποίος έχει καταφέρει να γίνει ο αγαπημένος οίκος των γυναικών με τις πιο πολυπόθητες τσάντες, πορτοφόλια και fashion items. Τώρα λοιπόν, σκέφτηκε να λανσάρει κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι που μπορεί ακόμα και οι urban cool τύποι να λατρέψουν.

Ο γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με ένα διάσημο audio brand που έχει έδρα στη Νέα Υόρκη, το Master & Dynamic, και μαζί δημιούργησαν μοναδικά ακουστικά που θα προσφέρουν στο κοινό τέλεια ποιότητα ήχου κι ένα πολύ stylish αποτέλεσμα στα σύνολά τους.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει ακουστικά σε λευκό, μαύρο, κόκκινο χρώμα, που όλα έχουν σαν χαρακτηριστικό το logo “LV”. Όπως κάθε high tech item κοστίζει λίγο παραπάνω, έτσι και αυτά τα πολύ stylish ακουστικά αγγίζουν την τιμή των 995 δολαρίων.

Πιστεύω ότι σαν γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, θα προτιμούσαμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά σε μια τσάντα, παρά σε ακουστικά :P

Read More

And More