O οίκος Louis Vuitton υποδέχεται έναν νέο σχεδιαστή

Ο οίκος Louis Vuitton υποδέχεται τον Johnny Coca για να διευθύνει το τμήμα γυναικείων δερμάτινων ειδών. Ο διάσημος σχεδιαστής και ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Mulberry, Johnny Coca θα ενταχθεί στο τμήμα σχεδιασμού και κατασκευής τσαντών. Για να είμαστε ακριβείς, ο Ισπανός σχεδιαστής προσλήφθηκε ως νέος διευθυντής γυναικείων δερμάτινων ειδών μόδας – ένας ρόλος που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και για τον οποίο θα συνεργάζεται στενά με τον δημιουργικό δημιουργικό διευθυντή  γυναικείων ενδυμάτων, Nicolas Ghesquière.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Coca εργάζεται για τον οίκο Louis Vuitton, στην πραγματικότητα ξεκίνησε την καριέρα του στο τμήμα δερμάτινων ειδών του οίκου, μετά από σπουδές στο Beaux-Arts και στο School of Arts Boulle appliques στο Παρίσι, άρα είναι ένας παλιός γνώριμος.

Στη συνέχεια εργάσθηκε για το brand Bally και στη συνέχεια στη Celine όπου συνεργάστηκε παράλληλα με τη Phoebe Philo. Το 2015, ορίστηκε δημιουργικός διευθυντής της Mulberry, ρόλος που κατείχε για πέντε επιτυχημένα χρόνια πριν ανακοινώσει την αναχώρησή του τον Μάρτιο.

«Για μένα, αυτή είναι μια πραγματική επιστροφή στις ρίζες μου, όπου είχα την ευκαιρία να ζήσω το πάθος μου για πρώτη φορά και να μάθω τις βασικές αρχές του επαγγέλματός μου στην καρδιά των εργαστηρίων στο Asnières. Ένα νέο στάδιο στο δικό μου δημιουργικό ταξίδι ανοίγει τώρα ”  δήλωσε ο σχεδιαστής μόλις έγινε γνωστή η νέα του θέση.

 

Read More

And More