Ο οίκος Moschino “κλωνοποίησε” και εκμοντέρνισε την Jackie Kennedy

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε διεξάγεται η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, κι εμείς καθημερινά σου μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες και τις κολεξιόν που θα μας απασχολήσουν τη χειμερινή περίοδο που θα έρθει.

Πριν από λίγες ώρες, που λες, ο οίκος Moscino έδειξε τη νέα του συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018/2019 και για ακόμα μια φορά ο σχεδιαστής του οίκου, Jeremy Scott, κατάφερε να μας ενθουσιάσει και να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Στις τελευταίες συλλογές του είδαμε “ανθρώπινες ανθοδέσμες” (δηλαδή μοντέλα ντυμένα εξολοκλήρου με λουλούδια), ή μοντέλα ντυμένα με πλαστικές σακούλες καθαριστηρίου, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε τι άλλο θα σκαρφιστεί για να τραβήξει την προσοχή μας!

Στην επίδειξη, λοιπόν, είδαμε εκμοντερινσμένους κλώνους της Jackie Kennedy και επιρροές από τη δεκαετία του ’60.

Μια συλλογή γεμάτη χρώματα που έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πορτοκαλί, το κίτρινο, το μοβ και το ροζ και κατάφερε μέσα από 62 σύνολα να “μεταμορφώσει” το στιλ της Πρώτης Κυρίας σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής. Επίσης, έντονες ήταν και οι “παρεμβάσεις” τον pop-art στοιχείων του Andy Warhol πάνω στα ρούχα, τα οποία φυσικά και ήταν γεμάτα με έντονα χρώματα.

Το περίεργο στη νέα κολεξιόν είναι ότι ο Jeremy σέταρε κάποια looks με χρωματιστά καλσόν κι έπειτα έβαψε με το ίδιο χρώματα το πρόσωπο, το στήθος και τα χέρια των μοντέλων.

Από την επίδειξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα εντυπωσιακά gown, αλλά και τα διάσημα μοντέλα όπως η Kaia Gerber, η Gigi και Bella Hadid.

Read More

And More