O οίκος Saint Laurent αποχωρεί από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι!

O οίκος Saint Laurent δήλωσε επίσημα  ότι δεν θα εμφανίζει πλέον τις συλλογές του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η κίνηση αποφασίστηκε καθώς ο πολυτελής γαλλικός οίκος μόδας συνεχίζει να προσαρμόζεται στην κρίση κοροναϊού, η οποία έχει προκαλέσει όλεθρο στη βιομηχανία της μόδας.

Η επίσημη ανακοίνωση έλεγε τα εξής: «Έχοντας επίγνωση της τρέχουσας κατάστασης και των κυμάτων ριζικής αλλαγής, ο οίκος Saint Laurent αποφάσισε να αναλάβει τον έλεγχο του ρυθμού του και να αναδιαμορφώσει το πρόγραμμά του.Τώρα περισσότερο από ποτέ, το brand θα οδηγήσει τον δικό του ρυθμό, νομιμοποιώντας την αξία του χρόνου και θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο , πλησιάζοντας τους στο χώρο τους και τη ζωή τους».

Αντί να παρουσιάζει τις συλλογές του στην  παραδοσιακή μορφή των show που γίνονται στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι το διάσημο brand θα ακολουθήσει ένα νέο σχέδιο που θα σχεδιαστεί με βάση τα νέα δεδομένα, θα έχει ενημερωμένη προοπτική και κυρίως δημιουργικότητα.

Περιμένουμε με αγωνία τις νέες κινήσεις του οίκου, αλλά και πως θα χειριστούν και άλλοι διάσημοι οίκοι την παρούσα κατάσταση και τι αποφάσεις θα πάρουν.

Read More

And More