Site icon TLIFE

Ο οίκος Βalmain οργανώνει ένα μεγάλο fashion event!

O οίκος Balmain θα οργανώσει μία μεγάλη γιορτή μόδας και μουσικής την Κυριακή το βράδυ στον Σηκουάνα στο Παρίσι για να γιορτάσει την χαλάρωση απο το  lockdown αλλά και για να παρουσιάσει την νέα Couture συλλογή του οίκου. Ο Olivier Rousteing αποδεικνύει  για μία ακόμη φορά πως σκέφτεται out of the box!

Η εκδήλωση θα ανοίξει και επίσημα την πρώτη Couture μόδας στο Παρίσι που θα γίνει digital!To event θα γίνει πάνω σε ένα boat που θα διασχίσει τον Σηκουάνα και θα μπορείς να το παρακολουθήσει όποιος θέλει από την όχθη!

Στo event θα τραγουδήσει ο Yseult θα γίνει μία παράσταση χορού έκπληξη και τα μοντέλα θα φορούν επίσης κομμάτια από το αρχείο του Balmain, συμπεριλαμβανομένων κομματιών που έχει σχεδιάσει ο ίδιος ο  Pierre Balmain αλλά και από τους υπόλοιπους σχεδιαστές που ανέλαβαν μετά τον οίκο: Erik Mortensen, Oscar de la Renta και φυσικά, ο σημερινός δημιουργικός διευθυντής Olivier Rousteing.

O oίκος Balmain θέλει με αυτή την κίνηση να μεταδώσει τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και το ίδιο το brand: αισιοδοξία και δυνατά vibes.

Συντονίσου  στα social του οίκου Balmain για να απολαύσεις ένα τέλειo event!

© 2024 tlife.gr