Ο outfit συνδυασμός που όλοι θα φοράνε αυτό το χειμώνα!

Κάθε σεζόν υπάρχει ένας outfit συνδυασμός που κλέβει την παράσταση και κερδίζει περισσότερο έδαφος από οποιονδήποτε άλλο. Το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν το printed φόρεμα με sneakers, και για το φθινόπωρο το τζιν με ένα μαύρο τοπ με statement μανίκια. Λίγες εβδομάδες μετά, και τι είναι αυτό που όλα τα cool κορίτσια φορούν για το χειμώνα;
Θα ξεκινήσουμε με το πανωφόρι. Tα puffer παλτό είναι το απαραίτητο για φέτος το χειμώνα, και υπάρχουν στατιστικά στοιχεία που υποστηρίζουν αυτή τη ραγδαία αναπτυσσόμενη τάση στη λιανική. Επιπλέον η στιλίστρια της Ηailey Baldwin ονόμασε πρόσφατα το στιλ, must-have για αυτή τη σεζόν.
Στη συνέχεια στα τζιν-φέτος ήταν όλα σχετικά με τα κομμένα στον αστράγαλο, ένα στιλ που είναι βέβαιο ότι θα μεταφερθεί στο χειμώνα. Το καλύτερο πράγμα στα cropped τζιν είναι ότι το στρίφωμα σου επιτρέπει να αναδείξεις ένα ζευγάρι ωραία παπούτσια. Και αυτό μας οδηγεί στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι του πιο δημοφιλούς συνδυασμού outfit του χειμώνα, τα παπούτσια. Αυτός ο χειμώνας φαίνεται να εστιάζει στις κομψές μπότες με τετράγωνο τακούνι.

Εσύ λοιπόν; Έχεις τα απαραίτητα που χρειάζονται για την πιο κομψή εμφάνιση του χειμώνα;

Read More

And More