Ο Roland Mouret συνεργάζεται με το Net A Porter για μια χριστουγεννιάτικη συλλογή!

Μπορεί να το πιστέψεις ή και όχι, αλλά ο σχεδιαστής Roland Mouret γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια “ζωής” του στο χώρο της μόδας. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του εορτασμού, ο Γάλλος σχεδιαστής συνεργάζεται με το διάσημο online shop Net A Porter και δημιουργούν μια exclusive συλλογή με χαρακτηριστικό την αισθητική που υιοθετεί ο designer από την αρχή της καριέρας του. Το αποτέλεσμα; Είναι σίγουρα μοναδικό και εντυπωσιακό, καθώς η κολεξιόν περιλαμβάνει 11 party items, ιδανικά για την περίοδο των γιορτών.

Η συλλογή απαρτίζεται από σατέν wrap φορέματα, μέχρι και sequin ψηλόμεσα παντελόνια. Και οκ, μπορεί οι τιμές να είναι λίγο πιο πάνω από το δικό μας budget, αλλά μπορούμε να πάρουμε έμπνευση από τις δημιουργίες και na τσεκάρουμε στις οικονομικές αλυσίδες κάτι παρόμοιο. Δεν συμφωνείς;

Ανάμεσα στα items ξεχωρίσαμε το σατέν κόκκινο φόρεμα που αναδεικνύει τέλεια τη γυναικεία σιλουέτα και προσφέρει μια elegant κομψότητα. Συνδυάζεται τέλεια με μαύρα αξεσουάρ.

Επιπλέον, δύο ακόμα αγαπημένα κομμάτια είναι η ψηλόμεση παντελόνα με παγιέτες σε συνδυασμό με ένα crop corset για πιο sexy εμφανίσεις.

Read More

And More