Ο Saint Laurent κάνει την πρώτη του καμπάνια μετά τον Hedi Slimane

Ton Απρίλιο του τρέχοντος έτους, o ιταλικής καταγωγής Βέλγος σχεδιαστής Anthony Vaccarello διορίστηκε διευθυντής δημιουργικού του Saint Laurent. Έχοντας ήδη εργαστεί σε Fendi και Versus Versace, ο Vaccarello ακολουθεί τα χνάρια του Hedi Slimane, που άλλαξε ριζικά το πρόσωπο της μάρκας κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του.

Σήμερα, ο οίκος κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη καμπάνια και μικρού μήκους ταινία τρέιλερ υπό τη δημιουργική κατεύθυνση του Vaccarello, δίνοντας μας μια γεύση του τι ακολουθεί. Γνωστός για τη σύγχρονη αισθητική του, το έργο του σχεδιαστή στον Versus αποτελούνταν κυρίως από σκοτεινές παλέτες χρωμάτων, body-conscious σιλουέτες και μια indie rock ευαισθησία.

Η καμπάνια διαθέτει διάφορα μοντέλα (και πολύ λίγα ρούχα) και υποδηλώνει ότι ο Vaccarello ενδέχεται να μεταφέρει το brand σε μια πιο minimal κατεύθυνση από εκείνη του προκατόχου του.

Όσο για το ντεμπούτο του, ο σχεδιαστής έχει οριστεί να παρουσιάσει την πρώτη (SS17 γυναικεία) συλλογή του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Read More

And More