Ο Salvatore Ferragamo δημιούργησε για πρώτη φορά μια holiday campaign με πολύ χρώμα και prints

Ο Salvatore Ferragamo έγινε γνωστός από τον καιρό που έφτιαχνε costum shoes για την Marilyn Monroe και την Judy Garland στο παλιό Χόλιγουντ. Πλέον είναι ένας από τους πιο διάσημους οίκους και φέτος αποφάσισε να δημιουργήσει για πρώτη φορά μια χριστουγεννιάτικη καμπάνια με πολύ χρώμα και στιλ.

Creative director της καμπάνιας είναι ο Paul Andrew, το shooting έγινε από τη Sofia Malamute, ενώ βασικά μοντέλα είναι η Fabienne Dobbe, η Malaika Firth, η Chuyan He, ο Tevin Steele και ο Ryu. Σκοπός της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας είναι να υποστηρίξουν την “ποικιλομορφία” και να συνεχίσουν το concept “Patchwork of Characters” που λανσάρει ο οίκος στη συλλογή Fall – Winter 2018/19.

Ο Paul Andrew δήλωσε: “Το να είσαι μέρος της ιστορίας του Ferragamo είναι ένα πραγματικό δώρο. Η δημιουργική κοινότητα έχει εξερευνήσει την κληρονομιά του οίκου και απολαμβάνουμε την ελευθερία να παίζουμε με στοιχεία από το παρελθόν με σκοπό να τα επαναφέρουμε στο μέλλον”.

Επίσης, στην καμπάνια πρωταγωνιστεί και η Pre-Spring collection για το 2019, καθώς και κάποιες χριστουγεννιάτικες προσφορές, όπως η Ferragamo 1938 Rainbow wedge (πλατφόρμες) που σχεδιάστηκαν για την Garland, οι rainbow-striped τσάντες και παπούτσια. Τέλος, ο Andrew πρόσθεσε στη συλλογή το classic ’90s print του οίκου (το scarf print), το αποτύπωσε σε υφάσματα και δημιούργησε μεταξωτά μαντίλια, shoes και bags.

Read More

And More