Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε τη νέα Resort συλλογή του για το 2017!

Τα φώτα άναψαν και το ιστορικό ξενοδοχείο “Μπάγειον” στην Πλατεία Ομονοίας πήρε ξανά ζωή. Ο Σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε τη νέα του Resort συλλογή για το 2017, επιλέγοντας ένα χώρο με πολλές αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’20, όπου οι καλοντυμένες και κοσμικές κυρίες διασκέδαζαν κάτω από το αίθριο του ξενοδοχείου. Την ίδια δεκαετία δηλαδή που οι γυναίκες άρχισαν να αθλούνται, να ζουν έντονα, να χορεύουν ευτυχισμένες τσαλαπατώντας τα κοινωνικά ταμπού και που απολάμβαναν την ελευθερία τους με ένα garcon στιλ!

Εκεί, λοιπόν, που το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συναντιούνται, ο Στέλιος Κουδουνάρης οικειοποιείται τις διαφορετικές εποχές και τα στιλ για να δημιουργήσει ένα νέο αισθητικό αφήγημα: τη συλλογή Resort 2017.


Στη συλλογή είδαμε βαμβακερά βουάλ, μεταλλικές διαφάνειες, ντελικάτα οργανικά ζέρσεϊ και ρίγες, τα οποία συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με ευκολοφόρετα ρούχα και party dresses για τη γυναίκα στου σήμερα, τη γυναίκα που ταξιδεύει και αναζητά την ελευθερία της μέσα από την εμφάνισή της.

Το λευκό και το μαύρο πρωταγωνιστούν με εξάρσεις από βασιλικό μπλε. Αθλητικά στοιχεία, κολλαριστά βολάν, αστικά ταγιέρ εφαρμοστές αλλά και χύτες, σχεδόν υγρές σιλουέτες επαναπροσδιορίζουν το προφίλ της θηλυκότητας!



Read More

And More