Ο Tony Bennett και η Lady Gaga πρωταγωνιστές στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της H&M!

Η H&M ανακοινώνει με χαρά ότι ο Tony Bennett και η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσουν στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της για το 2014.

Οι δύο κορυφαίοι σταρ θα εμφανιστούν στο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, ερμηνεύοντας ένα κομμάτι από το άλμπουμ τους Cheek to Cheek που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Το επερχόμενο άλμπουμ είναι μια συνεργασία μεταξύ των δύο αυτών καλλιτεχνών που προέρχονται από δύο διαφορετικές γενιές, και θα είναι αφιερωμένο στη τζαζ μουσική.

Η καμπάνια θα κάνει την παγκόσμια τηλεοπτική της πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ μια εκτεταμένη έκδοση του διαφημιστικού σποτ θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή τοποθεσία hm.com. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει επίσης διαφημιστικές καταχωρήσεις με τον Tony Bennett και τη Lady Gaga, οι οποίες θα δημοσιευτούν σε έντυπα, στο διαδίκτυο, καθώς και σε υπαίθριες διαφημίσεις.

Η Lady Gaga, η οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα στην περιοδεία της artRAVE: ARTPOP Ball Tour, είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της γενιάς της, συνδυάζοντας τους κόσμους της μουσικής και της μόδας σε όλα όσα κάνει. Το Νοέμβριο του 2013 η Lady Gaga εγκαινίασε το κεντρικό κατάστημα της H&M στην Times Square της Νέας Υόρκης, με τους fans της να συνωστίζονται έξω από το κατάστημα για μια ευκαιρία να συναντήσουν το είδωλό τους και να κάνουν τα ψώνια τους μαζί της.

Ο Tony Bennett, ο οποίος διανύει την 7η δεκαετία της ζωής του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές παγκοσμίως, έχει βραβευτεί 17 φορές με Grammy και έχει ανακηρυχθεί Kennedy Center Honoree και NEA Jazz Master. Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Tony Bennett και της Lady Gaga αντιπροσωπεύει τη συνεργασία ανάμεσα σε ένα σύγχρονο είδωλο και έναν από τους θρύλους της μουσικής.

Read More

And More