O Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του collection

Η μόδα δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της -γιατί έχει! O Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την κολεξιόν του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 σε συνεργασία με το ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Ιδρύματος Έρευνας Νεανικού Διαβήτη σε gala dinner στο ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.
Ο Έλληνας σχεδιαστής επιστρέφει μέσα από αυτή τη συλλογή στη δεκαετία του ’60 ενώ πηγή έμπνευσης είναι ένα έμβλημα της γυναικείας χειραφέτησης και της σεξουαλικής απελευθέρωσης, το σύμβολο της μόδας αλλά και του σεξ, η Brigitte Bardot. Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από την ταινία του Ζαν Λικ Γκοντάρ «Περιφρόνηση» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Bardot.

Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει φυσικά από πολύ νωρίς! Δες εδώ τις φωτογραφίες από τις πυρετώδεις προετοιμασίες στο backastage:

Η Δούκισσα Νομικού προετοιμάζεται για την πασαρέλα ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ της.

Η Ράνια Θρασκιά προετοιμάζεται για να παρουσιάσει τη βραδιά.


Η Δούκισσα Νομικού, η Ευαγγελία Αραβανή και η Όλγα φοράνε τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια στην πασαρέλα που στήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.


Η Δούκισσα Νομικού φορώντας ένα μίνιμαλ νυφικό από τον Βασίλη Ζούλια, ποζάρει μαζί του.


Για το Καλοκαίρι ο Έλληνας σχεδιαστής επιλέγει έντονα χρώματα! Η παλέτα του συντίθεται από κοραλλί, φούξια, πορτοκαλί, πράσινο, γαλαζιο και φυσικά άσπρο -μαύρο!

Read More

And More