“COOL CHRISTMAS”: Αυτή η συλλογή σε καλεί να αγκαλιάσεις την μοναδικότητά σου!

Η Vassia Kostara ανέκαθεν εξυμνούσε την ατομικότητα και την ομορφιά που κρύβεται μέσα στις ατέλειες. Με την καμπάνια «Broken is Beautiful», το brand στοχεύει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη μοναδικότητά τους και να ανακαλύψουν τη γοητεία που κρύβεται μέσα στα θραύσματα της ζωής.

Στην εορταστική καμπάνια συνεχίζεται και εξελίσσεται η τεχνική Kintsugi, ενσωματώνοντας πλέον την απαραίτητη λάμψη που απαιτεί η περίοδος των εορτών. Αυτή η λάμψη έρχεται να αποδοθεί με έναν τρόπο πιο «χαλαρό» και «cool». Συνδυασμοί που μπορούν να αποδώσουν τη χριστουγεννιάτικη αίσθηση διαφορετικά από το αναμενόμενο και το συνηθισμένο.

Η μαγεία των Χριστουγέννων ακτινοβολεί μέσα από την εορταστική καμπάνια με μοναδικά σχέδια που ενσωματώνουν πραγματικά την ουσία της περιόδου. Για τα limited Christmas parties, φροντίσαμε να υπάρχει η απαραίτητη glitter, sparkle πινελιά μέσα από νέες τεχνικές που έχουν χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτόν τον λόγο, επιλέξαμε να είναι και πιο περιορισμένη η κυκλοφορία αυτών των κωδικών.

Δεν λείπουν, φυσικά, νέα σχέδια στα σκουλαρίκια από vintage κουμπιά και καινούργιες εκδοχές των signature print της Vassia Kostara που θα μαγέψουν τους λάτρεις του brand.

Ο φωτογράφος Χάρης Φαρσαράκης ανέδειξε και πάλι τις δημιουργίες της σχεδιάστριας με μοναδικό τρόπο και χαρμόσυνο, εορταστικό ύφος.

Όλες οι δημιουργίες της συλλογής είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό κατάστημα του brand.

 

Read More

And More