Fashion guide: Πως να αντιμετωπίσεις τη βροχή με στιλ

Ο καιρός κάνει τα δικά του παιχνίδια που πολλές φορές δεν είναι και τόσο υπέρ μας! Σηκώνεσαι το πρωί, ανοίγεις τα πατζούρια και αντιλαμβάνεσαι ότι βρέχει. Καταστροφή! Τι θα φορέσεις τώρα στη δουλειά, στη βόλτα, στα ψώνια; Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε μαζί σου. Σε αυτό το θέμα θα βρεις χρήσιμες συμβουλές για να είσαι στιλάτη ακόμα και όταν βρέχει καταρρακτωδώς. Τι πανωφόρι πρέπει να επιλέξεις, ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια και ποια τα κατάλληλα αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου.

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τη… λίστα επιβίωσης, ώστε να μην γίνεις μούσκεμα και να διατηρήσεις το στιλ σου.

 

1. Παπούτσια

Tις τελευταίες μέρες στο γραφείο όλες φτάσαμε με βρεγμένα καλτσάκια. Η βροχή δεν τα πάει καλά με τα sneakers εκτός αν είναι δερμάτινα (που και πάλι αν μπεις σε κάποιο ρυάκι βρέχεσαι), και γενικά με μαλακά δέρματα τύπου suede (ναι οι γούνινες μπότες που όλες έχουμε δεν κάνουν). Η λύση είναι γαλότσα που εδώ δεν έχω κάτι να σου πω. Αλλά αν το style status σου δεν σου επιτρέπει, τότε δες για δερμάτινο μποτάκι αλλά χωρίς κοδρόνια ώστε να μην μπαίνει από πουθενά νερό!




2. Πανωφόρι

Eδώ τα πράγματα έχουν να κάνουν με το τρόπο-μέσο που μετακινείσαι. Αν έχει αμάξι τότε μπορείς να φορέσεις ακόμη και το leather jacket σου, αν όμως έχεις περπάτημα στη βροχή τότε πρέπει να αποφύγεις υφάσματα που περνάει το νερό, δηλαδή cardigans, wool jackets, γούνες! Tα puffer jackets είναι μία τέλεια λύση και τα parka επίσης. Το μήκος που θα επιλέξεις (καλύτερα όχι πολύ κοντό) μπορεί να βοηθήσει να είσαι ζεστή και στεγνή για όλη τη μέρα! Ενώ σαν εναλλακτική πρόταση κρατάς το βασικό σου jacket και προσθέτεις από πάνω ένα αδιάβροχο που πλέον βρίσκεις πολύ stylish και σε ωραία χρώματα! Και κάνεις και layering.




3.Καπέλο-σκουφάκι

Τα μαλλιά και η βροχή είναι αυτό που λέμε κ α τ α σ τ ρ ο φ ή!!! Aλλά και τι να κάνεις; Σίγουρα μία “κάλυψη” βοηθάει και τα προστατεύει, οπότε διάλεξε σκουφάκι ή και beret που φέτος είναι huge τάση και για μένα σίγουρα το καλύτερο καπέλο. Αν δεν θες τίποτα από όλα αυτά, μπορείς απλά να πιάσεις τα μαλλιά σου και να τα βάλεις μέσα στο jacket σου!

Ακόμα και αν η βροχή δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις επομένες μέρες, εσύ είσαι έτοιμη για όλα. Enjoy your weekend!

Read More

And More