Oδηγός αγοράς: oι πιο ωραίες τσάντες της αγοράς από 20€

Μήπως ήρθε η ώρα να πας για ψώνια; To ποιοτικό shopping είναι κομμάτι της γυναικείας φύσης, και ξέρουμε πόσο το έχεις ανάγκη ειδικά αυτήν την εποχή που γίνεται ένα update στην ντουλάπα σου, αφού οι νέες τάσεις έχουν κατακλύσει την αγορά αλλά κυρίως το… μυαλό σου. Την τιμητική τους σε αυτό το θέμα έχουν σήμερα οι τσάντες. Γιατί χωρίς αυτήν σίγουρα δεν βγαίνεις εκτός σπιτιού. Από το γραφείο μέχρι το ποτό σου είναι το αξεσουάρ που κρατάς όλη μέρα.

Αφού σου έδειξα τις μεγαλύτερες τάσεις που θα μας απασχολήσουν (χρώματα, στιλ, υφάσματα, κ.λ.π.) και έχεις λάβει τις απαραίτητες γνώσεις (σε περίπτωση που το έχασες τσεκ ΕΔΩ), σκοπός μου είναι να αποκτήσεις αυτή (ή αυτές) που θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή και στιλάτη.

Πάντα με κίνητρο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και γνωρίζοντας τα trends στις τσάντες, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ένα αφιέρωμα με τις 30 καλύτερες που βρήκαμε στην αγορά για κάθε ώρα, για κάθε περίσταση και για κάθε γούστο.

Πριν ξεκινήσεις για τα μαγαζιά κάνε κλικ εδώ και δες τις προτάσεις μας με τις πιο stylish τσάντες της αγοράς που ξεκινούν από 20€

Read More

And More