Οι 20 στιλιστικές επενδύσεις: Αγοράζεις σήμερα! Φοράς για πάντα!

Οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη αφορμή για να “εξοπλίσεις” την γκαρνταρόμπα σου με όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να έχεις πάντα εύκολες λύσεις στην πρώτη ερώτηση της ημέρας “Τι να βάλω πάλι σήμερα;”

Κι ενώ η ντουλάπα σου ασφυκτιά από τα πολλά ρούχα, νιώθεις ότι δεν έχεις τι να φορέσεις. Γιατί; Γιατί μάλλον λείπουν τα βασικά…
Συγκεντρώσαμε 20 σταρ που δίνουν μέσα από τις εμφανίσεις τους 20 προτάσεις για διαχρονικές αγορές, 20 κομμάτια που θα αποσβέσουν το κόστος τους!

Shopping tip: Μην σε πιάνει άγχος. Μια σωστή γκαρνταρόμπα οφείλει να έχει τα περισσότερα από τα παρακάτω. Πρόκειται για διαχρονικά κομμάτια που δεν χάνουν τη θέση τους στη μόδα ποτέ. Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβάλεσαι. Μια ολοκληρωμένη γυναικεία γκαρνταρόμπα χτίζεται. Δεν φτιάχνεται σε μία μόνο σεζόν. Θέλει χρόνο. Τα 20 παρακάτω κομμάτια είναι ο στόχος σου. Κάθε σεζόν φρόντισε να ψωνίζεις μερικά τουλάχιστον από αυτά…

1. Καμηλό πανωφόρι όπως η Blake Lively
Ένα πολύ πρακτικό κομμάτι χωρίς ημερομηνία λήξης. Το καμηλό είναι ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα. Όσο για το μήκος είναι κάτι που μπορείς να αποφασίσεις εσύ… Παλτό; Ημίπαλτο; Ό, τι θέλεις…

2. Μάλλινη ζακέτα όπως η Sarah Jessica Parker
Το πιο άνετο και ζεστό κομμάτι, ειδικό για χειμωνιάτικο layering. Δίνει στο στιλ μια cosy αίσθηση και μια ελευθερία που κάποιες μέρες την έχεις πραγματικά ανάγκη.

3. Μεγάλα μαύρα γυαλιά όπως η Victoria Beckham
Μια επένδυση που αποδίδει 12 μήνες το χρόνο. Τα γυαλιά ηλίου επιβάλλονται και το χειμώνα για την προστασία των ματιών κι ας μην φαίνεται ο ήλιος. Τα μαύρα δε επιβάλλονται σε κάθε γυναικείο στιλ.

4. Μαύρο κολάν όπως η Zoe Saldana
Τα μαύρα leggings είναι το απαραίτητο κομμάτι για να μην φοράς τζιν τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Είναι σαφές και φυσικά το γνωρίζεις ότι χωράει σε όλες τις ώρες του στιλ και με διαφορετικές εκφράσεις. Με τακούνια, με μπότες φλατ, με αρβυλάκια… με οτιδήποτε.

5. Τζάκετ με επένδυση γούνας όπως η Αnne Hathaway
Είναι κομψό αλλά και πολύ ζεστό! Το πιο χρηστικό, καθημερινό πανωφόρι του χειμώνα. Στις φετινές τάσεις της μόδας είναι πρωταγωνιστής. Πρόκειται όμως για ένα τζάκετ που πραγματικά μπορείς να φοράς για πάντα.

6. Φουσκωτό μπουφάν όπως η Kylie Minogue
Οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν την αγορά του επιτακτική ανάγκη. Ποτέ δεν μετανιώνεις που το αγόρασες. Μετανιώνεις όμως πάντα που δεν το αγόρασες. Εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις.

7. Γούνα όπως η Σίσσυ Φειδά
Φυσικά επιλέγεις μόνο ψεύτικη γούνα και ποτέ αληθινή. Προτίμησέ την σε “εύκολο” χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου όπως μαύρο, μπεζ ή τόλμησε σε ένα πιο έντονο χρώμα για να σπας τη μονοτονία του μαύρου -σε περίπτωση που τα περισσότερα ρούχα σου είναι μαύρα.

8. Μπότες μέχρι το γόνατο όπως η Rachel Bilson
Το ύψος ποικίλει κάθε σεζόν! Η διαχρονική επιλογή όπως θέλει την μπότα να φτάνει ακριβώς κάτω από το γόνατο. Never out of fashion!

9. Καθημερινή τσάντα όπως η Δούκισσα Νομικού
Διάλεξε μια μεγάλη τσάντα σε έντονο χρώμα! Ακόμα και τις μέρες που δεν έχεις όρεξη η τσάντα σου θα σε… ανεβάζει.
Και να θυμάσαι: στις εκπτώσεις είναι καλό να ψωνίζεις βασικά κομμάτια για το στιλ σου. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να ψωνίσεις και κάτι πραγματικά ιδιαίτερο, ακόμα και κάτι εκκεντρικό τώρα που θα το βρεις σε πολύ καλύτερη τιμή!

10. Δερμάτινο Biker τζάκετ όπως η Jennifer Aniston
Δεν χρειάζεται να έχεις φίλο μοτοσυκλετιστή! Ένα δερμάτινο τζάκετ συνδυασμένο με το skinny τζιν σου είναι ο πιο κομψός τρόπος να ροκάρεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις.
Νομίζω είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το απόλυτο must have είναι ένα τουλάχιστον τζιν παντελόνι.

11. Μάλλινο φόρεμα όπως η Nicole Richie
Μίνι ή μίντι, το βασικότερο ατού του είναι το πόσο εύκολα μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα! Plus: είναι υπερβολικά άνετο!

12. Μικρό μαύρο φόρεμα όπως η Julianne Moore
Ένα διαχρονικό κομμάτι για κάθε βραδινή έξοδο! Τα έχουμε ξαναπεί. Αν δεν έχεις ήδη ένα… μεγάλο λάθος!

13. Λεοπάρ φουλάρι όπως η Rihanna
Το λεοπάρ -αν το καλοσκεφτείς- δεν μπορεί να θεωρηθεί ποτέ εκτός μόδας αν το φορέσεις στις σωστές δόσεις. Σε ένα αξεσουάρ. Σε ένα φουλάρι. Τι καλύτερο; Ο πιο απλός τρόπος να εξελίξεις το παλιό σου τζάκετ! Δες εδώ 10 τρόπους να το φορέσεις σήμερα!

14. Άσπρο παντελόνι όπως η Cate Blanchett
Οφείλεις να απενοχοποιήσεις το λευκό στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα! Οφείλεις να έχεις ένα παντελόνι σε ανδρική γραμμή. Κι αν επιμένεις, κι αν δεν τολμάς, κι αν φοβάσαι το λευκό. Οκ, μαύρο. Αλλά σίγουρα χρειάζεσαι ένα παντελόνι σε ανδρική γραμμή…

15. Μεταλλιζέ παλτό όπως η Naomi Watts
Τι παλτό φοράς πάνω από το σέξι φόρεμα σου; Είναι ένα διαχρονικό δίλημμα! Τα μεταλλιζέ υφάσματα θα σε σώσουν.

16. Navy παλτό όπως η Emma Watson
Η navy απόχρωση στα παλτό ταιριάζει τέλεια με λευκό, κόκκινο, γκρι και φυσικά χρυσά αξεοσυάρ.

17. Καρό παλτό όπως η Gwen Stefani
Είναι μια διαφορετική λύση από το κλασικό μαύρο παλτό! Είναι ένας έξυπνος τρόπος να δώσεις το απαραίτητο παιχνίδισμα σε ένα απλό outfit. Το καρό δεν γνωρίζει από τάσεις. Γνωρίζει όμως από στιλ με ενδιαφέρον.

18. Μαύρες γόβες όπως η Carey Mulligan
Το ιδανικό συμπλήρωμα σε κάθε φόρεμα. Χειμωνιάτικο ή καλοκαιρινό, ρομαντικό ή ροκ… όλα συνδυάζονται με μαύρες γόβες. Και όποια γυναίκα δεν έχει ένα ζευγάρι στην γκαρνταρόμπα της δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ ασφαλής.

19. Boucle τζάκετ όπως η Sienna Miller
Το τύπου Chanel τζάκετ, το ιδανικό twist σε κάθε βαρετό outfit! Μην χάσεις την ευκαιρία να το συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου. Θα το ευγνωμονείς…

20 Μπλέιζερ όπως η Reese Witherspoon
Θα το φορέσεις στο γραφείο με τζιν και πουκάμισο, στο club με μίνι φόρεμα, στον καφέ με φούστα και τοπ! Θα το φορέσεις γενικώς…

Read More

And More