Οι Christian Louboutin γόβες της Angelina Jolie για την ταινία Maleficent-προς πώληση!

Θυμάσαι τον περασμένο Μάιο, όταν η Angelina Jolie φόρεσε μερικά αρκετά εκκεντρικά custom-made Christian Louboutin παπούτσια για την περιοδεία της στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας Maleficent; Τα παπούτσια ήταν ειδική παραγγελία για την κα Jolie, αλλά τώρα, μετά από την τεράστια επιτυχία της ταινίας, ο Louboutin ετοιμάζεσαι να τα φέρει στα καταστήματα.

/

Οι γόβες Malangeli είναι μαγευτικές όπως και η Jolie ως κακιά μάγισσα, έχουν ένα τακούνι σε καμπυλωτό σχήμα που παραπέμπουν σε αυτό του καπνού, και βγαίνουν σε δύο σκοτεινούς χρωματισμούς – blood red και μαύρο.

/

Τον Οκτώβριο του 2014, οι παπούτσια θα θα βγουν προς πώληση σε τέσσερις μπουτίκ Christian Louboutin – αλλά η συνεργασία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που δένει απόλυτα με αυτόν της Jolie. Τα κέρδη από την πώληση των παπουτσιών θα διατεθούν προς τα Παιδικά Χωριά SOS, μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζεται από την Jolie και βοηθά εγκαταλελειμμένα και ορφανά παιδιά.

/

Ο Louboutin είπε πως η συνεργασία με την Jolie ήταν μία από τις «μεγαλύτερες απολαύσεις του – χάρη στην ισχυρή αισθητική και το χαρακτήρα της κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο…

Read More

And More