Οι δημιουργίες του Οίκου Celia Kritharioti για ακόμη μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι δημιουργίες Celia Kritharioti πρωταγωνίστησαν για ακόμη μια φορά στα social media, αλλά και σε events εντός και εκτός συνόρων!

Η Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε τα βλέμματα με τη λάμψη της, ως Special Guest Star της επετειακής 30ης Athens Xclusive Designer’s Week. Η Δούκισσα με φόρεμα Celia Kritharioti που αποτελούνταν από oversized orange jacket με μαύρη στενή κρεπ φούστα ενθουσίασε το κοινό, fashion experts και media, αποτελώντας το κύριο θέμα συζήτησης της πρώτης ημέρας της Εβδομάδας Μόδας, κατακλύζοντας τα social media!

Στα “The Gossies Awards” στην όμορφη Ιρλανδία, η Maura Higgins κέρδισε τα βραβεία Best female TV presenter και Most stylist lady, τα οποία και παρέλαβε φορώντας custom made μαύρη σέξι δημιουργία Celia Kritharioti με κέντημα στο πίσω μέρος απο κρύσταλλα Swarovski.

Η αγαπημένη σταρ του Nickelodeon Miranda Cosgrove παρουσίασε τα “Kids’ Choice Awards 2022 όπου φόρεσε δημιουργία Celia Kritharioti.  Ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί κοντό φόρεμα κεντημένο με Swarovski και φτερά στρουθοκαμήλου. 

Read More

And More