Oι DSquared2 σχεδιάζουν μια σειρά ενάντια στο bullying!

Για τους σχεδιαστές Dean και Dan Caten, ο εκφοβισμός είναι ένα ζήτημα που τους έχει απασχολήσει πολύ και πρόσφατα έδωσαν μία συνέντευξη για τις εμπειρίες που είχαν και που τους ανάγκασαν να συμμετέχουν σε μία εκστρατεία κατά του εκφοβισμού.

Γεννημένοι στο Τορόντο το 1964, οι δίδυμοι αδελφοί, οι μικρότεροι από τα 8 αδέλφια της οικογένειας, ήταν πάντα στόχοι αφού ήταν τόσο διαφορετικοί. “Ως δίδυμα αγόρια και από οικογένεια μεταναστών που μεγαλώνουν σε προάστιο έξω από το Τορόντο, ήμασταν το επίκεντρο του bullying για τα άλλα παιδιά. Όταν ήμασταν στο σχολείο δεν ήμασταν τα τυπικά αγόρια και είχαμε διαφορετικά γούστα και ερεθίσματα και για αυτό είχαμε δεχτεί εκφοβισμό”, δήλωσαν οι ίδιοι.

To ίδρυμα “Be Cool Be Nice” έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία για το online bullying και η co founder Princess Beatrice, κάλεσε το σχεδιαστικό δίδυμο να συμμετέχει. Η σειρά “Be Cool Be Nice” που σχεδίασαν έχει σαν σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να σκέφτονται, προτού σχολιάσουν online.

Σε όποιον βιώνει εκφοβισμό λένε: “Δεν είσαι μόνος σου, είσαι τέλειος όπως είσαι, είναι σημαντικό να αγνοείς τους φόβους, να είσαι ισχυρός και γενναίος, και να θυμάσαι ότι αυτός που είσαι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου”.

Read More

And More