Οι Ελληνίδες fashionistas φοράνε ΤΩΡΑ στο repeat τα πιο elevated sneakers – κάτι που πρέπει να κάνεις κι εσύ!

Converse! Δεν ξέρω καμία που να μην έχει έστω ένα σχέδιο Converse στην ντουλάπα της. Το φόρεσες στο σχολείο, στις συναυλίες με την παρέα σου, το φοράς όταν θες να μιλούν όλοι για το τέλειο urban, cool style σου. Και να σου πω κάτι; Θα το φοράς για πάντα, γιατί το Converse δεν είναι trend, είναι… ιδέα! Η επιτομή του coolness υπάρχει σταθερά στο casual ντύσιμο χρόνια τώρα και ανήκει στα fashion items που από μόνα τους δίνουν ένα statement στοιχείο στην εμφάνιση.

Η Converse, σαν εταιρεία που αφουγκράζεται την urban κουλτούρα, εξελίσσεται και καλωσορίζει συνεχώς νέα σχέδια στις collection της. Τώρα λοιπόν έρχεται το elevated δίπατο Chuck Taylor All Star Cruise, το πιο refined μέχρι στιγμής μοντέλο! Με έναν casual αέρα, το σχέδιο αυτό αποκτά άνετα μία θέση στην καθημερινότητά μας. Μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και μέρες, ενώ καταφέρνει να είναι διαφορετικό, unexpected και απόλυτα μοναδικό.

 Αντλεί έμπνευση από τη street style κουλτούρα αλλά και τη skate σκηνή, ενώ –μέσω της OrthoLite σόλας– συνδυάζει την άνεση με το iconic Converse στυλ. Ένα lightweight Converse που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Oι Ελληνίδες stylers το έχουν ήδη αγαπήσει και φοράνε στο repeat αυτό το μοναδικό σχέδιο και εσύ θα πάρεις inspo από τα cool outfit τους, για να πας το every day look σου σε άλλο level.

H Χριστίνα Μπόμπα είναι μία δυναμική γυναίκα που ταξιδεύει συνεχώς και θέλει στη βαλίτσα της όλα όσα της δίνουν στιλ και άνεση. Το νέο Converse Chuck Taylor All Star Cruise συνδυάζεται άψογα τόσο με τα travel looks όσο και με τα stylish σύνολα για τις βόλτες σου. Στα plus ότι δεν έχει season mood και το φοράς όλες τις εποχές, παντού!

H Όλγα Ντάλλα λατρεύει το skate style και το απογειώνει με το νέο Cruise. Η γήινη παλέτα χρωμάτων που έχει στην γκαρνταρόμπα της συνδυάζεται άψογα με αυτό το super cool σχέδιο και ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το unique style της.

Η Tenniscore τάση πλέον δεν ανήκει μόνο στα γήπεδα του τένις. Όλες οι fashionistas τη φοράνε κυρίως… εκτός! Η Mαίρη  Βυτινάρος συνδυάζει το αγαπημένο της look από το tennis με το ανάλογο νέο Cruise και το όλο σύνολό της μοιάζει βγαλμένο από editorial μόδας! Θες να το δοκιμάσεις; Eγώ ναι!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafaela Psarrou-Mavraki (@rafaela_psarrou)

H Ραφαέλα Ψαρρού ξέρει πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στο καθημερινό στιλ και ένα χακί χρώμα απογειώνει τα black & white σύνολα αμέσως. Έτσι, διαλέγει το νέο Converse Chuck Taylor All Star Cruise στην πιο όμορφη urban απόχρωση και, ναι, μας αρέσει πολύ. Τόσο πολύ που το θέλουμε και εμείς στην γκαρνταρόμπα μας.

@hara_pappa

Τα αξεσουάρ κάνουν πάντα τη διαφορά για εμενα !! #styling #wearingvsstyling

♬ family affair – JÆ

 

Wearing VS styling your clothes! Nαι, αν θες να λέγεσαι fashionista, αυτή είναι μία βασική διαφορά. Η Χαρά Παππά κάνει update τα outfit της με τo νέο Cruise και η διαφορά είναι φανερή. Μία κίνηση αρκεί να κάνει τη διαφορά, αρκεί να είναι η…σωστή!

Λίγα fashion items είναι διαχρονικά, αλλά παράλληλα ανανεώνονται συνεχώς! Οι Ελληνίδες stylers αγαπάνε τώρα ιδιαιτέρως το νέο Converse Chuck Taylor All Star Cruise και, αν θες να ανανεώσεις και το δικό σου urban style, αγάπησέ το κι εσύ!

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710, @converse.greece