Οι φούστες της Άνοιξης και πως να τις φορέσεις!

Η Άνοιξη είναι εδώ και οι πρώτες φούστες έρχονται για να δώσουν μια πιο δροσερή, ανέμελη πινελιά στο στιλ σου! Δες εδώ πως μπορείς να παίξεις με τα αξεσουάρ, να υιοθετήσεις τις νέες τάσεις αλλά και να αξιοποιήσεις τα παλιά σου κομμάτια!

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να δεις τι είναι το κάθε κομμάτι!

Φόρεσε τη φλοράλ, ψηλόμεση φούστα σου με ένα τοπ σε κάποιο από τα χρώματα που περιέχει το μοτίβο της και τόλμησε έντονο χρώμα σε παπούτσια και τσάντα! Μην συνδυάσεις τη φλοράλ φούστα με κάτι που έχει όγκο στο πάνω μέρος! Απέφυγε τους τονισμένους ώμους, τα φουσκωτά μανίκια και κινήσου σε μια πιο μίνιμαλ εκδοχή!

Η λευκή δαντέλα είναι ένα από τα πιο ισχυρά trends της Άνοιξης! Επένδυσε σε μια φούστα και συνδύασέ την με ένα τζιν τζάκετ για να δώσεις στο σύνολο ένα mix & match στιλ! Η δαντελένια φούστα είναι ένα βραδινό κομμάτι που μπορείς να τη φορέσεις και το πρωί αν τη συνδυάσεις έτσι!

Η τάση του tie-dye δεν είναι μόνο για την παραλία! Συνδύασε τη φούστα με ένα τοπ στο χρώμα του print! Απέφυγε τη ζώνη αλλά πρόσθεσε ένα καπέλο! Παίξε με τα αξεσουάρ και δημιούργησε χρωματικές αντιθέσεις!

Η δερμάτινη φούστα είναι ένα κομμάτι που έχεις στη ντουλάπα σου από το Χειμώνα. Δώσε της ανοιξιάτικο αέρα συνδυάζοντάς την με ένα safari τζάκετ, ξύλινα αξεσουάρ και ένα λευκό τοπ! Μην φοβηθείς να συνδυάσεις τη ταμπά φούστα σου με μαύρα μποτίνια!

Δύο κλασικά κομμάτια σε ένα διαχρονικό σύνολο! Η τζιν μίνι φούστα και το καρό πουκάμισο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα άψογο city look! Για τα παπούτσια ψηφίζουμε All Star ή biker μποτίνια! Όσο πιο ανοικτή είναι χρωματικά η φούστα τόσο πιο σκούρο πρέπει να είναι το πουκάμισο.

Την μάξι φούστα είδαμε φέτος σε πολλά catwalks -όπως Chloe, Salvatore Ferragamo και Celine! Εσύ κρατάς τη ρομαντική της εκδοχή επιλέγοντας μια σε nude απόχρωση και τη συνδυάζεις με ένα δαντελένιο τοπ! Το πρωί θα τη βάλεις με μπαλαρίνα και το βράδυ με πλατφόρμα!

Παίξε με τα αξεσουάρ!

Φόρεσε την περσινή σου φούστα και δώσ’ της ανανεωμένη εικόνα με τα σωστά αξεσουάρ! Μην φοβηθείς τα έντονα χρώματα σε γόβες -όπως πορτοκαλί ή πράσινο- για να αλλάξεις εντελώς την εικόνα σου και φυσικά… ποντάρεις σε ένα έντονο φουλάρι!

Για κομψό cocktail look επιλέγεις φούστα μέχρι το γόνατο και τη συνδυάζεις με μπλε γόβες και δαντελένια τσάντα! Για να κάνεις τη διαφορά παίξε με άλλα έντονα χρώματα στη φούστα όπως φούξια ή πορτοκαλί!

Read More

And More