Οι Kardashians και οι Jenners ποζάρουν ξανά με εσώρουχα για τον Calvin Klein

Οι Kardashians και οι Jenners ποζάρουν ξανά με εσώρουχα για τον Calvin Klein | tlife.gr

Φαίνεται πως ο σχεδιαστής του οίκου Calvin Klein, Raf Simons, είναι μεγάλος fan της οικογένειας Kardashian και Jenner, αφού η Kim, η Khloe, η Kourtney, η Kendall, και η Kylie, πρωταγωνιστούν ΞΑΝΑ στη νέα καμπάνια του οίκου που λανσάρει τα νέα σχέδια εσωρούχων και τζιν.

Η φωτογράφιση έγινε από τον Willy Vanderperre και είναι η δεύτερη φορά που όλες οι αδερφές ποζάρουν για το #MyCalvins.

Η πρώτη καμπάνια είχε βγει στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο και όλοι οι συμμετέχοντες της παραγωγής είχαν δυσκολευτεί αρκετά, αφού προσπαθούσαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη της Kylie. Σε αυτήν την φωτογράφηση τα πράγματα ήταν πιο άνετα, αφού η Khloe δεν είχε κανένα πρόβλημα να ποζάρει με εσώρουχα και φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μπορεί η καμπάνια να βγήκε τώρα στη δημοσιότητα, αλλά φωτογραφήθηκε τον Μάρτιο, όταν δηλαδή η Khloe ήταν περίπου 8 μηνών έγκυος. Η Khloe δήλωσε για αυτό: “Νομίζω ότι ήμασταν πιο άνετες αυτήν τη φορά, αλλά πάντα μας φοβίζει η φωτογράφιση για τα Calvin Kleins, αφού φοράμε κάποιες φορές εσώρουχα. Εγώ είχα τρομοκρατηθεί λίγο που έπρεπε να ποζάρω φορώντας εσώρουχα κι ενώ διανύω τις τελευταίες μέρες του όγδοου μήνα της εγκυμοσύνης μου”.

Περιμένουμε με ενυπονησία να δούμε τι άλλο μπορεί να ετοιμάσει ο οίκος με την πιο διάσημη οικογένεια της showbiz!

READ more