Οι μαθητές αυτού του σχολείου θα φορούν στολές του Giorgio Armani

Ένα δημόσιο σχολείο στο Τόκιο αποφάσισε να πάει το dress code των μαθητών ένα βήμα παρακάτω, σε ένα πολυτελές επίπεδο δηλαδή. Πως θα το κάνει αυτό; Θα παροτρύνει τους μαθητές να αγοράσουν στολές που θα φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή Giorgio Armani.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές, το Δημοτικό Σχολείο Taimei που βρίσκεται στην ακριβή και εμπορική περιοχή Ginza, θα κάνει προαιρετική αυτήν την ενδυμασία από τον Απρίλιο, και η τιμή της κάθε στολής θα αγγίζει την τιμή των 525 λιρών το σετ. OMG!

Από την άλλη, οι γονείς δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με αυτήν την απόφαση, καθώς οι στολές κοστίζουν τρεις φορές περισσότερο από τις τωρινές, δήλωσε η Huffington Post Japan. Η μητέρα ενός μαθητή δήλωσε: “Έμεινα έκπληκτη και αναρωτήθηκα γιατί να αγοράσουμε τόσο ακριβές στολές. Ανησυχώ για αυτό, γιατί θα περάσουμε στα παιδιά την ιδέα ότι κάτι φθηνό δεν είναι ποιοτικό, ενώ κάτι ακριβό αξίζει τα λεφτά του”.

Την περασμένη Παρασκευή, αξιωματούχοι της κυβέρνησης δήλωσαν ότι οι διευθυντές των σχολείων είναι ελεύθεροι να καθορίζουν τους κανόνες και τις στολές του σχολείου, παρόλο που αυτή η απόφαση δεν έχει τη συναίνεση των γονέων.

Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί επέλεξαν τον συγκεκριμένο οίκο, δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη απάντηση ακόμα. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τα κεντρικά γραφεία του οίκου Armani βρίσκονται μόλις 656 πόδια μακριά από το σχολείο.

Read More

And More