Οι νέες αφίξεις της loungewear συλλογής και τα cozy πλεκτά της Parabita είναι οι top επιλογές της σεζόν!

H Parabita ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες που βιώνουμε και τους νέους ενδυματολογικούς κώδικες που αναπτύσσονται αυτή την περίοδο, σχεδίασε τη συλλογή Loungewear για να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στο σπίτι έχοντας το απόλυτο χαλαρό και άνετο στιλ. Η συλλογή πλαισιώνεται από υπέροχα πλεκτά για μέσα αλλά και έξω από το σπίτι. Πρόκειται για πολύ μαλακά και ζεστά κομμάτια, σε loose εφαρμογές που ενισχύουν τη λειτουργικότητα.

Highlight τα νέα πουλόβερ! Απαλά υφάσματα, ήπιοι και φωτεινοί χρωματικοί τόνοι, μαζί με ζεστασιά και άνεση αποτελούν must have επιλογές. Μπορούν να φορεθούν μέσα στο σπίτι με loungewear παντελόνι ή έξω από αυτό για μια χειμερινή βόλτα! Τα σχέδια περιλαμβάνουν ασύμμετρες μαλακές επιλογές, ζιβάγκο με καρό πλέξη, πουλόβερ με γυριστό λαιμό, με όψη σχέδιο πλεξούδα, πλεκτές μπλούζες με κρουαζέ τελειώματα & μπλούζες σε χαλαρές γραμμές.

 

Η συλλογή Loungewear με τη σειρά της, χαρακτηρίζεται από μαλακές υφές σε πλεκτά υφάσματα και ευκολοφόρετες, χαλαρές σιλουέτες. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μπεζ, γκρι-ανθρακί, πετρόλ και βεραμάν, οι οποίες συνδυάζονται μεταξύ τους αρμονικά για μοναδικά mix & match looks!

Δείτε αναλυτικά τα πλεκτά και τις loungewear επιλογές της Parabita στο e-shop www.parabita.com και σε όλα τα καταστήματα Parabita πανελλαδικά (μετά την άρση του lockdown).