Οι πιο καλοντυμένες των Emmy

Τα φετινά Emmy μάλλον δεν θα μείνουν στην ιστορία για τις πιο καλοντυμένες του κόκκινου χαλιού! Πολύ μαύρο, πολύ στρας και πολύ τουαλέτα στο πιο σημαντικό τηλεοπτικό event της Αμερικής. Οι εμφανίσεις ήταν μάλλον αναμενόμενες χωρίς καμία να μας εντυπωσιάζει με την πρωτοτυπία και το σεξ απίλ της.

Η Anna Paquin ήταν χωρίς αμφιβολία η πλέον εντυπωσιακή αφού μπόρεσε να υποστηρίξει με περίσσια κομψότητα την μάξι τουαλέτα που σχεδίασε η Sarah Burton για την Resort 2011 κολεξιόν Alexander McQueen.
Η Heidi Klum με το πιο αστραφτερό Little Black Dress που την έχουμε δει από τον οίκο Marchesa και ένα εντυπωσιακό περιδέραιο Lorraine Schwartz.

Η Maria Menounos προσπάθησε να λάμψει με τον πλέον σέξι τρόπο, φορώντας μια μάξι τουαλέτα Ralph & Russo με αποκαλυπτικότατη πλάτη. Εντυπωσιακή είσοδος κι εντυπωσιακότερη… έξοδος!
H Eva Longoria Parker φυσικά δεν βγήκε από την καθιερωμένη εικόνα της αλλά επέλεξε μια μακριά τουαλέτα με ουρά σε μαύρο χρώμα από το Black Label του Robert Rodriguez.

Σου άρεσε κάποια από τις εμφανίσεις ή τις βρήκες πολύ αμερικάνικες για τα δικά μας standards; Άσε την απάντηση-σχόλιο-κριτική σου εδώ!

Read More

And More