Oι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν αυτήν την εβδομάδα οι celebrities

Για εμάς στην Ελλάδα έχει τελειώσει η καραντίνα. Παρόλα αυτά πολλές χώρες συνεχίζουν να έχουν το ίδιο μέτρο μέχρι όλα να πάνε καλά. Πολλές διάσημες συνεχίζουν να μένουν σπίτι για να προστατεύσουν αυτές και τις οικογένειες τους και όπως πολλές φορές έχω γράψει εδώ δεν σταματούν στιγμή να επικοινωνούν με τους fan τους και να κρατάνε μία ποιοτική επαφή με τον έξω κόσμο.

Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

@chiaraferragni

Mπορεί σιγά σιγά να βγαίνουν από την καραντίνα και στην Ιταλία, παρόλα αυτά η Chiara ανέβασε μια παλιά φωτογραφία στο γκαζόν με τον γιο της μάλλον από το περσινό τους καλοκαίρι με τέλειο ροζ μαγιό και old school jean shorts, και μας λέει πόσο το νοσταλγεί.

@alexachung

Για μία ακόμη φορά το it girl από το Λονδίνο φοράει ρομαντική μπλούζα και τζιν επιβεβαιώνοντας ότι αυτός ο συνδυασμός είναι all time chic.

@alessandraambrosio

Το διάσημο μοντέλο ανεβάζει μια τέλεια φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές με υπέροχο μαύρο bikini και καπέλο στο ίδιο χρώμα ενώ μας τονίζει ότι η απόσταση δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε σε επικοινωνία.

@chrismpo

H Χριστίνα Μπόμπα κάνει την πρώτη της φωτογράφιση μετά την καραντίνα και δείχνει υπέροχη, μας αρέσει πολύ το λευκό της φόρεμα και τα σκουλαρίκια της που είναι μία τέλεια πρόταση για summer look.

@haileybieber

H Ηailey Bieber κάνει σάουνα στην καραντίνα και μας δείχνει πόσο τέλειο είναι το κόκκινο χρώμα σε μαγιό! Μήπως φέτος το τολμήσεις.

@gisele

To πανέμορφο μοντέλο μας δίνει μία τέλεια συμβουλή: ”Εκεί που συγκεντρώνεσαι θα δεις αποτελέσματα”. Η Gisele εδώ και χρόνια είναι οπαδός του well-being και ακολουθεί μαθήματα για ήρεμη και δημιουργική ζωή με την οικογένειά της.

@victoriabeckham

H Victoria Beckham μας παρουσιάζει ένα νέο προϊόν από την beauty σειρά της και φοράει ένα τέλειο μαύρο t-shirt,  έτσι μας δίνει ιδέα για casual στιλ με κομμάτι που ήδη έχεις.

@vickykaya_

H Bίκυ Καγιά δίνει νέα διάσταση στο denim to denim style με μία ολόσωμη φόρμα και slingbacks σε ίδιο ύφος που ολοκληρώνουν άψογα το σύνολό της.

@foureira

H Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τον ήλιο με sexy bikini και μας τονίζει να μην ξεχνάμε την αντηλιακή προστασία ποτέ.

@claudiaschiffer

To διάσημο μοντέλο επισκέπτεται μία έκθεση ζωγραφικής και φοράει τζιν φούστα με μαρινιέρα και suede boots ενώ κρατάει μία ψάθινη τσάντα κάνοντας το σύνολό της απόλυτα summer chic.

 

Read More

And More