Oι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες

To ΣΚ είναι εδώ και η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της με πολλές ωραίες ή ιδιαίτερες στιγμές να την έχουν γεμίσει. Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα, θα κάνουμε μία απολαυστική βόλτα στο instagram των celebrities και θα δούμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες που ανέβασαν.

Τι έκαναν, τι φόρεσαν,πως πέρασαν και πολλά ακόμη στο απόλυτο φωτογραφικό ρεπορτάζ για να χαλαρώσεις πριν ξεκινήσεις το φανταστικό σου weekend!

@bellahadid

H Bella βρίσκεται ακόμη στην καραντίνα και κάνει φωτογράφιση με ρούχα της αγαπημένης Rihanna τα Fenty, επιλέγει ένα neon ελαφρύ παλτό και φοράει στο πόδι ένα pearl anklet.Tα neon χρώματα είναι μεγάλη τάση φέτος και όσες τολμούν θα το υιοθετήσουν κάνοντας ένα stylish look.

@lilyrosedepp

Η Lily Rose Depp είχε τα γενέθλια της και παρόλο που  βρίσκεται στην καραντίνα ακόμη έκανε το παρτυ της στην βεράντα της με τέλειο φόρεμα με open back σχέδιο στην πλάτη και υπέροχο λαμπερό χαμόγελο.

@vicky_kaya

Η Βίκυ Καγιά φοράει ένα τέλειο φόρεμα σε μπεζ χρώμα και το συνδυάζει με λευκά mules και μας θυμίζει για μία ακόμη φορά πόσο στιλάτος είναι αυτός ο χρωματικός συνδυασμός πέρα από τάσεις και trends.

@kyliejenner

Μία καλοκαιρινή φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε η Kylie μαζί με την Κendall που φοράνε τέλεια κόκκινα μαγιό ολόσωμο και επειδή αυτό το 3ήμερο σίγουρα θα πας για μπάνιο τότε πάρε μία ιδέα για τέλειο swimwear.

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni βγήκε από την καραντίνα και ξεκίνησε τις εξορμήσεις στην λίμνη Κόμο, επέλεξε να φορέσει ένα τέλειο mini dress με λουλούδια και color bag δίνοντας μας έμπνευση για αυτές τις μέρες.

@venyxworld

H Ευγενία Νιάρχου ποζάρει με ένα epic φόρεμα και φοράει κομμάτια απο την νέα της συλλογή Venyx ενώ γράφει ότι βρίσκεται στο …σπίτι!Τα pastel χρώματα πάντα είναι πρώτη επιλογή για day chic εμφανίσεις αλλά και για βραδινά καλοκαιριά events.

@priyankachopra

H Priyanka Chopra φοράει ένα λευκό πουκάμισο με πολυτελή σκουλαρίκια και μας αποδεικνείει για μία ακόμη φορά πόσο τα φίνα κοσμήματα μπορούν να δώσουν τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και όταν συνδυαστούν με ένα basic κομμάτι.

@ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα έβαλε το αγαπημένο της μαγιό και ποζάρει στον κήπο της. Το κίτρινο χρώμα και τα cute δεσίματα ειναι τάση και μπορείς να τα δοκιμάσεις και εσύ αυτό το καλοκαίρι.

 

@alessandraambrosio

Στην παραλία αλλά μετά το bikini η Αlessandra Ambrosio επιλέγει ένα μπουρνούζι καφτάνι με έντονα χρώματα και μας δίνει ιδέες για after swim looks με απόλυτο style.

@giovannaengelbert

H Giovanna Battaglia με στιλ και χιουμορ μας δίνει το τέλειο σύνολο με ρίγες, συνδυάζει ριγέ shorts και ριγέ top με φουλάρι και sneakers ενώ κάνει την ψάθινη τσάντα της…καπέλο!

Read More

And More