Οι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες!

Καλοκαίρι επιτέλους! Θάλασσα, διακοπές, εξορμήσεις και χαλαρή διάθεση ειδικά τα ΣΚ! Εδώ στο Tlife κάθε Σάββατο έχουμε την αγαπημένη μας στήλη, με αφιέρωμα στις πιο ωραίες φωτογραφίες που είδαμε στο instagram, μέσα στην εβδομάδα. Που πήγαν οι διάσημες, τι φόρεσαν, τι πόσταραν;  Oι Ελληνίδες διάσημες έχουν ξεκινήσει τα…beachwer σύνολα και θα τις δούμε με ωραία μαγιό και σύνολα για την παραλία, ενώ οι ξένες celebrities που κάποιες  βρίσκονται ακόμη σε καραντίνα έχουν να μας κάνουν άλλες προτάσεις.

Εγώ σου έχω κάνει μία επιλογή με τα πιο στιλάτα στιγμιότυπα που είδα και εσύ δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το αφιέρωμα παίρνοντας και μερικές stylish ιδέες για summer looks!

Enjoy!

@officialtamta

Η Tamta ξεκίνησε τις διακοπές της και επιλέγει surf style μαγιό, με ψηλόμεσο σλιπάκι και long sleeve top που της πάει πάρα πολύ. Αναδεικνύει το μαύρισμα και το υπέροχο σώμα της.Αυτό το style σε μαγιό δεν ταιριάζει μόνο σε όσες κάνουν sports αλλά και και σε όσες θέλετε ένα cool ύφος στην παραλία.

@chrismpo

H Χριστίνα Μπόμπα κάνει πολλά ταξίδια και μας χαρίζει τέλειες εικόνες από την Ελλάδα, εδώ την βλέπουμε με ολόσωμο μαγιό που της πάει άψογα και μας θυμίζει πόσο αγαπημένη επιλογή είναι για το καλοκαίρι το ολόσωμο.

@haileybieber

H Hailey Bieber επιλέγει κίτρινο bikini που αναδεικνύει το υπέροχο μαύρισμα της και το συνδυάζει με πλεκτό καπέλο που χαρίζει στο look μία χαριτωμένη λεπτομέρεια!Το κίτρινο χρώμα φέτος είναι μεγάλη τάση στα μαγιό και πάει τόσο στις καστανές όσο και στις ξανθές.

@dorettapapadimitriou_official

Η πανέμορφη Ντορέττα επιλέγει ένα ροζ bikini για την παραλία αλλά τα βλέμματα μας τραβάει το μεγάλο ψάθινο καπέλο της που δίνει resort ύφος στην εμφάνιση, την προστατεύει και της προσθέτει style.Τα μεγάλα καπέλα είναι πάντα η καλύτερη λύση για την παραλία και πολύ ψηλά στις φετινές τάσεις επίσης.

@kendaljenner

Το πανέμορφο μοντέλο λανσάρει την δική σειριά μακιγιάζ μαζί με την αδελφή της Kylie και ποζάρει για την καμπάνια φορώντας ένα υπέροχο body σε λευκό χρώμα που της τονίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά της. Το λευκό χρώμα στις καστανές επιδερμίδες είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι ειδικά μετά το πρώτο μαύρισμα.

@despo1navandi

Η Δέσπονα Βανδή ποζάρει με ένα υπέροχο leopard φόρεμα backstage στο J2US!Το leopard είναι ένα print διαχρονικό που φοράς όλο τον χρόνο αρκεί να έχει το σωστό ύφασμα ποιοτικά και την απόχρωση που σου ταιριάζει για να δείχνει chic.

@foureira

Tα logo αξεσουάρ κάνουν δυναμικό comeback. H Ελένη Φουρέιρα επιλέγει ένα basket hat με το χαρακτηριστικό Fendi logo και το συνδυάζει με ένα neon μαγιό σε πρόσφατη βόλτα της για μπάνιο!Πάρε και εσύ ιδέες για αυτό το ΣΚ.

@kimkardashian

Η Kim Kardashian λανσάρει την νέα της συλλογή shape εσώρουχα και μας δείχνει τα νέα σχέδια και τα νέα χρώματα που φέτος έχει επιλέξει ενώ ξεχωρίζουμε αυτό το camel set που της τονίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά της και βεβαίως φοριέται και σαν κανονικό top δίνοντας style σε ένα casual ντύσιμο.

@athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου για τις χαλαρές της βόλτες στην παραλία, μαγιό και shorts στο ίδιο print που είναι μία πολύ ωραία πρόταση για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις και διακοπές.

@vikykaya_

H Βίκυ Καγιά έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το Νext top Model και βλέπουμε φωτογραφίες από χαλαρά backstage στιγμιότυπα, εδώ με ένα stylish pyzama set που είναι και flat mules που μας αρέσει πάρα πολύ.

Read More

And More