Οι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα αυτή η στήλη μας ταξιδεύει στον κόσμο των celebrities. Mε βάση το προσωπικό τους instagram βλέπουμε πως πέρασαν την εβδομάδα τους, που πήγαν, τι πόσταραν, τι φόρεσαν και βεβαίως απολαμβάνουμε υπέροχες εικόνες!

Σάββατο σήμερα και εσύ χαλαρώνεις ή έχεις ξεκινήσεις για μία κοντινή απόδραση, τι καλύτερο λοιπόν από το να χαζέψεις αυτές τις πολύ ωραίες φωτογραφίες και ίσως να πάρεις και κάποιες ιδέες για summer styling από τις πιο ωραίες γυναίκες τις ελληνικής και ξένης showbiz!

@vikykaya_

Μαγιό ολόσωμο  σε τέλειο χρώμα από την Βίκυ Καγιά που χαλαρώνει με μαγευτική θέα και συνδυάζει με μικρά μαύρα γυαλιά για απόλυτο style. Oι τιράντες φέτος είναι πιο φαρδιές σε όλα τα σχέδια και δίνουν έτσι ένα πιο chic ύφος στα μαγιό μας.

@officialtamta

Η Τάμτα έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και επιλέγει και αυτή ολόσωμο μαγιό σε τέλειο πράσινο χρώμα που αναδεικνύει  το υπέροχο μαύρισμα της. Τα έντονα χρώματα δίνουν ένταση στην εμφάνιση της παραλίας και περισσότερο style.

@claudiaschiffer

Η Claudia Schiffer ξαναφόρεσε ένα παλιό της jean Valentino που χάρηκε τόσο πολύ που της πηγαίνει ακόμη τέλεια ενώ το συνδύασε με την αγαπημένη της μαρινιέρα και μία round bag για απόλυτο summer look.

@haileybieber

H Ηailey επιλέγει ένα καλοκαιρινό φόρεμα πλετκό σε τέλειο χρώμα με sexy cuts που συνδυάζει με χρυσά κοσμήματα και φωτογραφίζεται στο ηλιοβασίλεμα.Τα πλεκτά φορέματα είναι τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι αρκεί να έχουν λεπτή πλέξη και να αγκαλιάζουν σωστά το σώμα μας.

@oliviapalermo

Νavy style για την Οlivia Palermo που επιλέγει λευκό κουστούμι on boat. To λευκό χρώμα δίνει πάντα ένα σοφιστικέ ύφος μέσα στο καλοκαίρι ειδικά σε total white σύνολα.

@chiaraferragni

Ένα τέλειο all day σύνολο μας προτείνει η Chiara με jean shorts που φοράει με κλασική navy μαρινιέρα και sliders που δίνουν άνεση και style. Τα sliders είναι το πιο άνετο παπούτσι του καλοκαιριού που φοράς και στην πόλη και στο νησί!

@konstantinaspyropoulou

Η νονά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαίρεται τα γενέθλια της βαφτιστήρα της και είναι εντυπωσιακή με ένα μωβ μακρύ φόρεμα που έχει ασύμμετρο τελείωμα. Τα maxi φορέματα σε έντονα χρώματα που κολακεύουν τις επιδερμίδες είναι η καλύτερη λύση για το καλοκαίρι!

@chirsmpo

H Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει ένα cute λευκό φόρεμα σε full skirt ύφος για μέσα στην πόλη και μας δίνει τέλεια ιδέα για τα weekend και όχι σύνολα μας.

@jeannedamas

Τι πιο στιλάτο από ένα floral midi φόρεμα σε χαλαρό ύφος συνδυασμένο με μπαλαρίνες όπως οι γαλλίδες ξέρουν να φοράνε όλο το καλοκαίρι!Η Jeanee Damas σου δίνει το look!

@foureira

Tα τεράστια ψάθινα καπέλα δεν είναι πολύ πρακτικά αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακά και δίνουν αέρα jet setter στην εμφάνιση σου. Η Eλένη Φουρέιρα επιλεγεί ένα τέτοιο και η φωτογραφία ειναι μαγευτική!

Read More

And More