Οι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα αυτή η στήλη μας ταξιδεύει στον κόσμο των celebrities. Mε βάση το προσωπικό τους instagram βλέπουμε πως πέρασαν την εβδομάδα τους, που πήγαν, τι πόσταραν, τι φόρεσαν και βεβαίως απολαμβάνουμε υπέροχες εικόνες!

Σάββατο σήμερα και εσύ χαλαρώνεις ή έχεις ξεκινήσεις για μία κοντινή απόδραση, τι καλύτερο λοιπόν από το να χαζέψεις αυτές τις πολύ ωραίες φωτογραφίες και ίσως να πάρεις και κάποιες ιδέες για summer styling από τις πιο ωραίες γυναίκες τις ελληνικής και ξένης showbiz!

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni βρέθηκε στην Puglia για να παρακολουθήσει το show του οίκου Dior, φορώντας ένα υπέροχο maxi φόρεμα σε sunset χρώματα και ήταν εκθαμβωτική.

@vikykaya_

H Βίκυ Καγιά στα γυρίσματα του Shopping star με τέλειο top που έχει βάτες και ντραπέ σχέδιο, συνδυασμένο με basic λευκό παντελόνι.

@foureira

H Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τον ήλιο με stylish λευκό bikini που είναι μία στιλάτη πρόταση για τα μαγιό σου.

@isabelgoulart

Στην Μύκονο βρίσκεται το διάσημο μοντέλο και ποζάρει με jean shorts, off shoulder μπλούζα και thong σανδάλια, μία ωραία πρόταση για βόλτα στα σοκάκια.

@haileybieber

Με ένα τέλειο ασημένιο φόρεμα ποζάρει η Hailey για την νέα καμπάνια ρολογιών που πρωταγωνιστεί, και μας θυμίζει πόσο chic ειναι οι metallic αποχρώσεις το καλοκαίρι.

@alessandraambrosio

To μοντέλο με το καλλίγραμμο σώμα επιλέγει blue bikini με tiny σλιπάκι για τις active μέρες στην παραλία και είναι πολύ εντυπωσιακή.

@zeta_makripoulia_official

H όμορφη παρουσιάστρια με ολόσωμο μαγιό που έχει lace up σχέδιο μπροστά και χαριτωμένο ψάθινο καπέλο στις διακοπές της.

@tatistefanidou

H Τατιάνα απολαμβάνει τις οικογενειακές της διακοπές επιλέγοντας τέλειο resort style με jumpsuit με μπλε λεπτομέρειες και metallic mules.

@chrismpo

H Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει για γνωστό περιοδικό και φοράει floral shorts με tartan μπλουζάκι σε ένα πολύ ωραίο συνδυασμό που μπορείς να αντιγράψεις.

@thesofiakarvela

Mε αέρινο φόρεμα σε υπέροχες αποχρώσεις και αστέρια βλέπουμε την Σοφία Καρβέλα που περνάει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων!

Read More

And More