Οι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα!

Σάββατο σήμερα και σίγουρα έχεις κανονίσει να περάσεις τέλεια! Είτε χαλαρώσεις στο σπίτι, είτε φύγεις για μία απόδραση σε κοντινή παραλία, είτε είσαι ήδη διακοπές, η μέρα είναι δική σου και θα την ευχαριστηθείς. Εγώ για να στην κάνω ακόμη καλύτερη, σου έχω ετοιμάσει ένα ρεπορτάζ με τις ωραιότερες φωτογραφίες που ανέβηκαν αυτή την εβδομάδα στο instagram.

Που πήγαν οι celebrities, τι φόρεσαν, τι πόσταραν; Kαι πολλά ακόμη ώστε να απολαύσεις ωραίες εικόνες αλλά και να πάρεις κάποια styling tips από τις πιο στιλάτες  γυναίκες της showbiz για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

@despo1navandi

Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις διακοπές της και μας δείχνει πόσο ταιριάζει το top από το bikini μας με το αγαπημένο μας σορτσάκι!Ακαταμάχητος συνδυασμός!

@Jlo

Mε φουτερ total look και τέλεια μαλλιά η Jennifer Lopez μας αποκαλύπτει το αγαπημένο της loungewear και είναι super.

@emrata

Αν θες να δεις τα πιο μικροσκοπικά bikini τότε ακολούθησε την. Με το νέο τρικ που τα μαζεύεις όσο θέλεις η Εmrata φέτος φοράει τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό στην παραλία.

@kendalljenner

Total white ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός, η Kendall φοράει top με gym pants και δίνει στο casual style μία stylish αίσθηση.

@bellahadid

H Βella φοράει ένα παρεό σαν top και…πειραματίζεται με το μακιγιάζ της! Το αποτέλεσμα απόλυτα εξωτικό.

@isabelgoulart

Breathtaking look! Kαυτό τζιν σορτσάκι συνδυασμένο με t shirt που έχει βάτες και πανύψηλα πέδιλα ενώ μία neon τσάντα δίνει την bold λεπτομέρεια στην απίθανη λήψη της Isabela Goulart

@οfficialtamta

H Τάμτα επιλέγει μαγιό σε κόκκινο χρώμα με κρίκους στο πλάι και στα μαλλιά της προσθέτει μία μπαντάνα στο ίδιο χρώμα για total red style στην πλαζ αλλά και ένα super tip για τα μαλλιά σου μετά το μπάνιο.

@mairiboo

Tα mini floral φορέματα θα είναι πάντα στην κορυφή της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και η Μαίρη Συνατσάκη το φόρεσε super με lace up πέδιλα και λευκά ζώνη!

@chrismpo

To μπλε χρώμα δίνει λάμψη και καλοκαιρινό mood!Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα υπέροχο satin maxi μπλέ φόρεμα που το συνδύασε με metallic πέδιλα.

@carolinedemaigret

Kαι μία γαλλική πρόταση από την Caroline de Maigret που φοράει ένα light tweed σακάκι με λευκό stripe παντελόνι και t shirts σε μία summer casual chic εμφάνιση.

Read More

And More