Οι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα

To ΣΚ έφτασε! Είναι αυτές οι μέρες που θα χαλαρώσεις θα κάνεις ότι σου αρέσει και θα περάσεις τέλεια!’Όπως κάθε σάββατο έτσι και σήμερα σου έχω ετοιμάσει μία απολαυστική βόλτα στο instagram των διάσημων με πολλές φωτογραφίες που είδαμε να ανεβάζουν αυτή την εβδομάδα και ξεχωρίσαμε τις πιο ωραίες!

Τι έκαναν, τι φόρεσαν, πως πέρασαν και πολλά ακόμη στο απόλυτο φωτογραφικό ρεπορτάζ για να διασκεδάσεις πριν ξεκινήσεις το φανταστικό σου weekend!

@chrismpo

To καλοκαίρι είναι εδώ και σιγά σιγά θα βλέπουμε μαγιό παντού στο instagram, η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει ένα ολόσωμο σε berry απόχρωση, με sexy cuts στο πλάι και μας αρέσει που έχει συνδυάσει raffia tennis hat και μικρούς χρυσούς κρίκους!

@annodellorusso

H Αnna Dello Russo σπάνια φορά maxi φόρεμα, αλλά αυτό είναι υπέροχο, με σμαραγδί αποχρώσεις και open back σχέδιο που συνδύασε με bold πορτοκαλί πέδιλα και μας δίνει τέλειο styling tip για maxi dress look μέσα στο καλοκαίρι.

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni συνδυάζει άψογα ένα τζιν shorts, με ένα ανδρικού τύπου πουκάμισο και μας δίνει φανταστική ιδέα για look με το αγαπημένο μας τζιν shorts αυτό το ΣΚ!

 

10 Ιουνίου 2016 η Giovanna Battaglia παντρεύεται τον αγαπημένο της στο Κάπρι  και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το amazing νυφικό Alexander McQueen!

@dorettapapadimitriou_official

H Ντορέττα ανεβάζει μία τέλεια φωτογραφία με τζιν shorts και λευκό body, που είναι τέλεια summer πρόταση για την παραλία και όχι μόνο, ενώ μας αρέσουν πολύ τα τιρκουάζ σκουλαρίκια που συνδύασε.

@alessandraambrosio

Tιρκούαζ και για την Αlessandra Ambrosio,  που επιλέγει ολόσωμο στην πιο καλοκαιρινή απόχρωση και συνδυάζει με ένα tie dye hoodie που δίνει surf detail στην εμφάνιση της.

@ilianapapagerorgiou

Mε ένα cute φόρεμα σε μπλε απόχρωση που έχει loose γραμμή είναι απόλυτα άνετο φωτογραφίζεται η Hλιάνα, για να μας θυμίσει με τον καλύτερο τρόπο πόσο must είναι τα φορέματα κάθε καλοκαίρι, σε όλες τους τις μορφές!

@thesofiakarvela

Τie dye φόρεμα που είναι τέλειο για βόλτες στην πόλη, αλλά και για την παραλία, από την so stylish Σοφία Καρβέλα, που πάντα έχει πολύ ωραία look στο instagram της.

@desp1navandi

H Δέσποινα φοράει ένα t shirt dress, από την ολοκαίνουργια συλλογή της, συνδυασμένο άψογα με platform εσπαντρίγιες και εσύ μπορείς να πάρεις ιδέα για chic city looks στην πόλη!

@oliviapalermo

H Οlivia Palermo θυμάται τα περσινά CFDA awards και εμείς μαζί της θυμόμαστε πόσο sexy chic είναι τα off shoulder φορέματα, ειδικά σε sunset αποχρώσεις που φέτος είναι must!

 

 

Read More

And More