Oι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες

Άλλη μία εβδομάδα τελείωσε και μπαίνουμε πλέον επίσημα στο καλοκαίρι.Εμείς μπορείς να έχουμε τελειώσει με την καραντίνα και η ζωή μας να κυλάει πλέον στους παλιούς ρυθμούς, αλλά πολλές διάσημες μένουν ακόμη σπίτι και το instagaram παραμένει το σημείο επαφής τους με τους αγαπημένους τους followers.

Aς δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες, που ανέβασαν οι celebrities  αυτή την εβδομάδα και να κάνουμε μία απολαυστική βόλτα. Που πήγαν, τι φόρεσαν, τι μας έγραψαν και πολλά ακόμη, μέσα από τις πιο cute instagram pics!

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni απολαμβάνει τις βόλτες της μετά την καραντίνα και επιλέγει total look Louis Vuitton με logo pyzama set και την νέα shoulder bag του οίκου. Τα logo έχουν επανέλθει δυναμικά και φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στα αγαπημένα σύνολα των διάσημων.

@haileybieber

Η Hailey Bieber χαίρεται τον ήλιο και φοράει ένα cute floral φόρεμα με open back σχέδιο, δίνοντας μας ιδεα για τα καλοκαιρινά μας σύνολα με φόρεμα.

@vickykaya_

Mία πολύ στιλάτη εμφάνιση για παραλία από την Bίκυ Καγιά με μαύρο ολόσωμο μαγιό και lace up παπούτσια που μας δίνει ιδέα για chic beach look αυτό το καλοκαίρι.

@katehudson

Kίτρινο bikini για την Κate Hudson που φαίνεται να ξεκινάει τις βουτιές της και από πάνω ένα τέλειο indie kimono που μας αρέσει πολύ σαν ιδέα για after beach σύνολα.

@alexachung

Τotal white σύνολο  με broderie μπλούζα και λευκό τζιν για την Alexa Chung που όμως θα συνδυάζει με τέλειες berry μπαλαρίνες και θα του δώσει το twist που χρειάζεται για να γίνει romantic look.

@mairiboo

H Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο αξεπέραστο στλιστικά είναι ένα lingerie φόρεμα συνδυασμένο με lace up σανδάλια. Πάντα σωστή επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στην πόλη ή στο νησί.

@emrata

Η Εmrata θυμάται παλαιότερες διακοπές της και μας θυμίζει το απόλυτο sexy item της γυναικείας ντουλαπάς που δεν είναι άλλο από ένα ωραίο μαύρο φόρεμα.Ακόμη και το καλοκαίρι ειναι επιλογή για αξέχαστες εμφανίσεις.

@kimkardashian

H Κim επιλέγει ένα pink dress με sexy cuts αλλά το συνδυάζει με το σωστό παπούτσια για ατελείωτα πόδια ένα ζευγάρι pvc mules που αφήνουν το πόδι…γυμνό και έτσι φαίνεται ακόμη πιο ψηλό και όμορφο.

@cindycrawford

H Cindy Crawford ζωγράφισε μόνη της ένα παλιό set της και έδωσε floral mood σε ρούχα που δεν φορούσε πια και τώρα τα χαίρεται ξανά. Αν σου αρέσει η ζωγραφική είναι μία ωραία ιδεά για το ΣΚ!

@tatianastefanidou

H Τατιάνα Στεφανίδου μας δίνει μαθήματα styling με αυτό της look και όσες θέλετε να φορέσετε το λευκό σας παντελόνι με fresh τρόπο μόλις τον βρήκατε. Top με ρίγες σε πολλά χρώματα και color pumps θα δώσουν στο παντελόνι σας ένα new chic style.

Read More

And More