Οι πιο ωραίες instagram στιγμές των διάσημων αυτή την εβδομάδα!

Ο κορονοϊός μας έχει κλείσει μέσα και κάθε μέρα το instagram είναι ένα παράθυρο στον κόσμο και ένας τρόπος να βλέπουμε τι συμβαίνει να ενημερωνόμαστε να ανταλλάσσουμε ιδέες αλλά και να χαζεύουμε ωραίες εικόνες!

Εκτός από τους φίλους μας ακολουθούμε και πολλούς διάσημους και βλέπουμε πως αντιμετωπίζουν αυτοί την νέα αυτή κατάσταση, πότε με λόγια συμπαράστασης προς εμάς πότε με ωραίες αναρτήσεις για να ξεχαστούμε όλοι!

Σάββατο σήμερα και εγώ σου έχω συγκεντρώσει μερικές από τις πιο ωραίες instagram στιγμές των διάσημων που μπορείς να απολαύσεις.Πάμε να δούμε μαζί πως πέρασαν τι διάλεξαν να φορέσουν πως μας συμβουλεύουν να διαχειριστούμε την νέα συνθήκη της καθημερινότητας μας και πολλά άλλα!

Jennifer Lopez

follow @jlo

H Jennifer Lopez μας καλεί να μην ξεχάσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Σκέπτομαι. Προσεύχομαι. ”Κάνετε κάτι σκόπιμο με το χρόνο σας και παραμείνετε θετικοί κατά τη διάρκεια αυτού του τρομακτικού χρόνου” ενώ μας λέει να μείνουμε σπίτι!

Kim Kardashian

Follow @kimkardashian

Η Kim Kardashian ανέβασε αυτή την φωτογραφία και μίλησε για το πόσο της λείπει η αδερφή της τώρα που μένουμε μακριά για να προστατευτούμε!”Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε αυτό για την ασφάλειά μας και για όλους τους άλλους. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην παραβλέπετε τη σοβαρότητα των προειδοποιήσεων για να παραμείνετε στο εσωτερικό για να σταματήσετε την εξάπλωση αυτού του ιού” μας λέει η Kim.

Alexa Chung

Follow @alexachung

H Αlexa φοράει το αγαπημένο της νυχτικό και δουλεύει κοιμάται και ζει μέσα στο σπίτι πηγαίνοντας το usiness casual look  άλλο επίπεδο…πια!

Κarlie Kloss

Follow @karliekloss

H Κarlie Kloss αποχαιρετά το Project Runway που συμμετέχει και φοράει ένα super black σύνολο Brandon Maxwell με εντυπωσιακή φούστα και crop top που κόβει την ανάσα!

Bella Hadid

Follow @bellahadid

H Bella Hadid ενθουσιασμένη με το δεύτερο εξώφυλλο της στην Vogue Greece που έχει και τον τέλειο τίτλο We Are One!H Βella αναφέρει και όλο τo team της φωτογράφισης που δημιούργησαν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

Gigi Hadid

Follow @gigihadid

H Gigi Hadid κάνει λίγο χιούμορ και ανεβάζει αυτή την φωτογραφία με υπότιτλo : ”Κατανόηση της καραντίνας … μετά την απολύμανση όλων των ντουλαπιών στο σπίτι, σκέφτομαι για όλες τις άλλες επιφάνειες που βρίσκονται ακόμα σε κίνδυνο”.

Emrata

Follow @emrata

H Εmrata βγάζει τον αγαπημένο της σκύλο βόλτα γράφοντας μας πόσο καλός είναι ενώ σίγουρα στο τέλος της σεζόν θα είναι η ”βασίλισσα” του street style αφού οι εμφανίσεις της είναι πάντα super!

Ηailey Baldwin

Follow @haileybieber

H Ηailey μαζί με τον αγαπημένο της Justin μας στέλνουν την αγάπη τους από την καραντίνα που και αυτοί ζούν, ενώ η miss Bieber φοράει τα ρούχα του αγοριού της και δείχνει τέλεια.

Izabel Goulart

Follow @izabelgoulart

”Επωφεληθείτε από αυτή την ώρα σε καραντίνα για να φροντίσετε τον εαυτό σας, να κάνετε πράγματα που δεν έχετε χρόνο, όπως να διαβάζετε, να εργάζεστε στο σπίτι, να μαθαίνετε νέες δεξιότητες και να χαλαρώνετε το μυαλό σας από το καθημερινό άγχος” μας συμβουλεύει το διάσημο μοντέλο!

Alessandra Ambrosio

Follow @alessandraambrosio

Mε μία εντυπωσιακή φωτογραφία η Ambrosio μας υπογραμίζει ότι στο τέλος θα δούμε πόσο δυνατοί είμαστε και μόνοι μας!

Read More

And More