Oι πιο ωραίες τσάντες της αγοράς ξεκινούν από 20€!

Μπήκαμε στο Φθινόπωρο και ξέρω πολύ καλά ότι αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που σε προβληματίζει είναι σε τι τσάντα θα επενδύσεις αυτήν τη νέα σεζόν που διανύουμε. Να σου πω την αλήθεια το βρίσκω λογικό να θες μια πιο χειμερινή τσάντα με κάπως new style αέρα, ώστε να προσαρμοστεί τέλεια στα fall αλλά και winter looks σου αφού βαρέθηκες πια το “light mood του καλοκαιριού.

Σε πρώτη φάση σου έδωσα μια γεύση για τις τάσεις που θα δούμε στις τσάντες και που πρόκειται να στολίσουν αυτό το θηλυκό αξεσουάρ, μιας και ΕΔΩ σου παρουσίασα τις ωραιότερες που συναντήσαμε στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων για την Φθινόπωρο Χειμώνας 2019-2020

Αφού λοιπόν ολοκληρώσαμε το θεωρητικό κομμάτι, περνάμε στην πράξη και για ακόμα μια φορά πάμε στα μαγαζιά. Στην στην αγορά έψαξα και βρήκα τις τσάντες που τράβηξαν τη στιλιστική μου προσοχή και που πρόκειται να σε κάνουν… να τις ερωτευτείς. Τσάντες για κάθε γούστο και style που ξεκινούν από 20 ευρό και που υπόσχονται να ολοκληρώσουν το look σου με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Δες τις πιο ωραίες τσάντες της αγοράς εδώ

Read More

And More