Oι πιο στιλάτες street style εμφανίσεις που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού!

Οι Εβδομάδες Μόδας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό σε τρεις μεγάλες πόλεις :Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Μιλάνο!Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και στο Παρίσι. Όταν αναφερόμαστε στη γαλλική πρωτεύουσα, ξεκάθαρα μιλάμε για το μέρος όπου ξεκίνησε και άνθισε η μόδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές και οίκοι στεγάζουν εκεί τα atelier τους.

Έφτασε η ώρα που θα κάνουμε ένα αφιερωματικό σε όλα εκείνα τα κορίτσια που περπάτησαν στους δρόμους της πόλης του φωτός για να δώσουν το “παρών” στα μεγαλύτερα shows. Για ακόμα μια φορά, το Tlife γέμισε με τις βασίλισσες του street style, τα ευφάνταστα looks που επέλεξαν και τις τάσεις που αποφάσισαν οι ίδιες να εντάξουν στο προσωπικό τους στιλ. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα από το Παρίσι, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τις εμφανίσεις τους, να τις αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Back to Saddle!H μεγάλη επιστροφή της τσάντα που λάνσαρε ο οίκος Dior την δεκαετία του 90 και εδώ και 2 σεζόν είναι ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων!Φοριέται και cross body όπως είδαμε και στα street style του Παρισιού, ενώ τα prints που κυριαρχούν πέρα από το κλασικό logo effect του οίκου, είναι το paper. Τα κορίτσια του Παρισιού λατρεύουν να την συνδυάζουν με pastel κουστούμια και floral φορέματα.

Ηair clips με την υπογραφή μεγάλων οίκων.Στα μαλλιά τους οι γαλλίδες δεν κάνουν και πολλά πράγματα τίποτα πάντως το ακραίο. Παρόλα αυτά όταν αποφασίσουν να προσθέσουν κάτι και αυτό δεν είναι η λακ, επιλέγουν φίνα hair clips από τους γαλλικούς οίκους όπως ο Dior.

Καρό με πουά! Η Olivia Palermo το φόρεσε στο show του Dior και εσύ μπορείς να πάρεις ιδέα για τα επόμενα σύνολα σου. Άλλωστε και τα δύο prints είναι κλασικά και όλες έχουμε κομμάτια με αυτά στην ντουλάπα μας, καιρός να τα φορέσουμε μαζί!

Σου έχω ήδη γράψει για αυτό το trend που έχει τρελάνει το instagram αλλά στο Παρίσι το είδαμε σε πολλές εκδοχές! Με τα παντελόνια τους τα κορίτσια του Παρισιού κάνουν αυτό το effect και δένουν τα λουράκια από τις γόβες ή τα πέδιλα στον αστράγαλο πάνω από τα μπατζάκια τους. Δοκίμασε το και δώσε styling twist σε ένα απλό σύνολο σου.

Κάπες φορεμένες σαν φόρεμα με μπότες! Γινονται το next best thing για τον χειμώνα που θα έρθει και δίνουν sexy vibe σε ένα preppy πανωφόρι!Μόνο οι γαλλίδες θα έκαναν κάτι τέτοιο και μάλιστα με chic τρόπο!Κράτησε μία μικρή τσάντα και σίγουρα επέλεξε μπότες μέχρι το γόνατο.

Τα νέα αρβυλάκια του οίκου Diοr  είναι ήδη τα αγαπημένα των it girls στο Παρίσι. Τα φοράς από τώρα σε ανοιξιάτικα σύνολα με φορέματα ή με φούστες και από πάνω φουλάρια φορεμένα σαν κάπες για ένα τέλειο street style.

Αέρινα φορέματα με chunky boots. Όσο πιο elegant το φόρεμα τόσο πιο χοντροκομμένα τα μποτίνια που θα συνδυάσεις. Αυτός ο wired συνδυασμός θα δώσει και στα δύο κομμάτια μία άλλη αίσθηση και θα τα κάνει να δείχνουν πιο στιλάτα!Ειδικά τώρα που ο καιρός αλλάζει και θες να φορέσεις σιγά σιγά τα ανοιξιάτικα φορέματα σου αλλά όχι ακόμη τα πέδιλα σου.

Γαλάζιο χρώμα!Εδώ και καιρό κάνει την διαφορά στα street style και δίνει stylish αποτέλεσμα αν όταν το βλέπεις φορεμένο από τα it girls!Ξεκίνησε με ένα παντελόνι που είναι και safe επιλογή και φόρεσε το με σακάκια ή πανωφόρια σε μπεζ χρώμα

New style πανωφόρια!Ξέχνα τα κλασικά και πειραματίσου, διάλεξε ένα suede vintage και συνδύασε το με pyzama style παντελόνι ή πάρε ένα σακάκι από την ντουλάπα του αγοριού σου και φόρεσε το με καλσόν και loafers!Tα κορίτσια στο Παρίσι λατρεύουνν τις απρόβλεπτες εμφανίσεις!

 

Read More

And More