Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη συλλογή ρούχων της Rihanna

 

Εδώ και μερικούς μήνες έχει γίνει το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στο κόσμο της μόδας, ότι η Rihanna είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που θα γίνει cretative director στον huge fashion όμιλο LVMH με τον προσωπικό της οίκου μόδας Fenty.

Ήδη η Rihanna στον προσωπικό της λογαριασμό της έχει ανεβάσει το fashion video της συλλογής, με την ίδια να επιμελείται τα μοντέλα σε κάποια πλάνα, ενώ φήμες λένε ότι η Rihanna έχει κάνει fititng όλη την συλλογή σε πραγματικούς ανθρώπους πριν την λανσάρει.

 

Όσοι παρακολουθούν την Rihanna θα δουν ότι αυτή η συλλογή δεν είναι μακριά από το προσωπικό street style της pop star.Denim σύνολα, buggy παντελόνια, πουκάμισα με μεγάλες τσέπες, κουστούμια shirt φορέματα με statement μανίκια belt bags και t shirts είναι τα βασικά κομμάτια της συλλογής.

 

Η Rihanna ήθελε πάντα να σπάσει τους κανόνες της ντουλάπας της και αυτό την έκανε ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon στο κόσμο!Τώρα με την προσωπική της συλλογή θα μεταδώσει αυτό το προσωπικό της style και στα εκατομμύρια fan της!

Οι τιμές ξεκινούν από 400 περίπου ευρώ ενώ υπάρχουν και κάποια κομμάτια που ξεπερνούν τα 1000€. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη on line από τις 29Μαΐου.

Read More

And More