Οι πρώτες λεπτομέρειες για το τι θα δούμε στην πασαρέλα του Dior- Video

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο show του Dior που θα γίνει απόψε στις 21.30 στο Καλλιμάρμαρο οι οίκος έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser video που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία του οίκου με δύο μέλη από την Honey Suckle Company, την Eleni Pouliou και τον Petr Stef  Kišur και ακούει στο όνομα “collage”.

Παρακολουθώντας το video που έχει τον τίτλο The Mood of Cruise 2022 παίρνουμε μία γεύση από το τι θα δούμε απόψε στο catwalk του Dior.

 Ένα collage από πολλές γλώσσες έκφρασης που θα ενώσει το παρόν με το παρελθόν, ένα συνονθύλευμα τέχνης, ιστορίας, πολιτισμού και μόδας.

Ένα σουρεαλιστικό όνειρο με την επιστροφή στη Γη της ελληνικής θεάς Ειρήνης, η συλλογή Cruise 2022 συνδυάζει επιρροές από την αρχαιότητα, τον αθλητισμό και τη ραπτική σε ένα συνεκτικό, σύγχρονο σύνολο.Aρχειακές εικόνες από το έργο του Christian Dior, ελληνικά αγάλματα, κιόνες, εικόνες από την Ελλάδα, τεχνολογία, σύγχρονη τέχνη, όλα ενώνονται σε ένα collage και θα αποτελέσουν την πηγή για το θέαμα που θα μας αποκαλύψει η Maria Grazia Chiuri απόψε το βράδυ.

Stay tuned.

Ετικέτες

Read More

And More