Οι σταρ δεν αποχωρίζονται το καρό τους πουκάμισο. Εσύ;

Τζιν, φλατ παπούτσια, βαμβακερό φανελάκι και καρό πουκάμισο με ελαφρώς ανασηκωμένα μανίκια… Έτσι ξεκινάει η μέρα για πολλούς celebrities από το Λονδίνο μέχρι το Λος Άντζελες και από τη Μύκονο μέχρι την Κηφισιά.

Η τάση του καρό αναβιώνει το αυθεντικό αμερικάνικο στιλ και δημιουργεί συνειρμούς με τις παραλίες της Καλιφόρνια και την Daisy Dukes σε πρώτο πλάνο. Θα λατρέψεις τα διαχρονικά κόκκινα και λευκά καρό με τα μανίκια σε μήκος τριών τετάρτων, αλλά και τα καρό πουκάμισα στους τόνους του γκρι και του γαλάζιου με τα κοντά φουσκωτά μανίκια.

H Patricia Field κατάφερε να βρει το τέλειο καρό πουκάμισο για την Sarah Jessica Parker στο Sex & The City 2 με ρίγα στον τόνο του μπλε που τονίζει και φωτίζει τα μάτια της ενώ αναδεικνύει την διαπεραστική ματιά της.
Μας αρέσουν τα μεσάτα καρό πουκάμισα γιατί είναι ευκολοφόρετα, κολακεύουν και γιατί έχουν γεννηθεί για να φοριούνται με τα αγαπημένο μας τζιν. Μπορείς να τα βρεις σε πολλούς και εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων όπως μπλε με κίτρινο, μαύρο με πορτοκαλί αλλά και στο διαχρονικό άσπρο-μαύρο.

Η Mary Kate Olsen συνδυάζει το καρό της πουκάμισο με σανδάλια gladiators, τζιν σορτσάκι και υπερμεγέθη τσάντα. Για να πετύχεις “επαγγελματική” στιλιστική αρμονία ανασήκωσε τα μανίκια στο ύψος που καταλήγει το πουκάμισο, δηλαδή ελάχιστα πιο κάτω από τρία τέταρτα.

Τα μεσάτα κοντά καρό πουκαμισάκια μπορεί να είναι σέξι αλλά τα oversized boyish πουκάμισα είναι σούπερ σέξι. Ειδικά στην περίπτωση που συνδυάζονται με ψηλοτάκουνα σανδάλια το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και ελκυστικό για το αντρικό κοινό. Αυτό αποδεικνύει και η Banessa Hudgens που κάνει τα ψώνια της στο Χόλιγουντ αναδεικνύοντας τη θηλυκή πλευρά της. Τον συγκεκριμένο τύπο πουκάμισου μπορείς να το αποκαλείς και chemisier (δηλαδή πουκάμισο-φόρεμα) εάν αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις ξεχάσει να φορέσεις παντελόνι… Φυσικά πάντα φοριέται με σορτσάκια αλλά για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείς να το δοκιμάσεις και με jeggings.


Το καρό συνεχίζει να είναι τάση και τον χειμώνα. Αν δεν είσαι φίλη, το πουκάμισο είναι η καλύτερη μέση λύση. Ντύνει με στιλ την καθημερινότητά σου.

Και για εκείνες τις μέρες που δεν έχεις όρεξη για στιλιστικά ακροβατικά, αλλά ούτε θέλεις να καταφύγεις στην απλή λύση του t-shirt το καρό πουκάμισο είναι αυτό που θα σε καλύψει απόλυτα. Δένει απόλυτα με το τζιν παντελόνι σου.

Read More

And More