Οι σταρ σου δείχνουν τα πλεκτά τους και πως να τα φορέσεις!

Σε πόσα στιλ μπορεί να χωρέσει ένα πλεκτό;

Θυμάσαι πως φορούσες τα πουλόβερ σου μέχρι χτες; Ξέχασε το! Από φέτος τα πουλόβερ αλλάζουν κατεύθυνση και ξεκινάνε καριέρα με σέξι χαρακτήρα ή με overisized διάθεση και φυσικά σε preppy λογική.

LITLLE KNIT DRESS

‘Όταν η SJP φόρεσε ένα μίνι γκρι πλεκτό φόρεμα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Tribeca τον περασμένο Απρίλη, αναρωτηθήκαμε πόσο glamorous μπορεί να είναι ένα πουλόβερ; Τα fashion shows της φετινής σεζόν όμως (βλέπε Stella McCartney καιSonia Rykiel) αποδεικνύουν ότι ένα πλεκτό μίνι φόρεμα μπορεί να είναι εξίσου σέξι με ένα αστραφτερό φόρεμα! Η ποιότητα του πλεκτού είναι τέτοια που αγκαλιάζει πιο γλυκά τις γυναικείες καμπύλες! Στα plus της συγκεκριμένης τάσης βάλε και τις αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών που σου δίνει ένα πλεκτό αφού μπορεί να συνδυαστεί με ψηλοτάκουνα, φλατ μπότες, leggings, πουκάμισο ακόμα και με τζιν!

SUPERSIZE ME

Θέλει κότσια για να το υποστηρίξεις! Η Agyness Deyn τα έχει! Τα oversized πουλόβερ είναι ένας πολύ διαφορετικός τρόπος να αποδείξεις ότι έχεις το know how των τάσεων! Εάν δεν είσαι τόσο αγοροκόριτσο όσο η προαναφερθείσα και δεν θέλεις να το φορέσεις με άρβυλα, μπορείς απλώς να το συνδυάσεις με ένα στενό μαύρο παντελόνι και πολύ ψηλά τακούνια! Όταν φοράς κάτι με πολύ loose τύπο είναι καλό να αποφεύγεις τα μεγάλα μεγέθη στο υπόλοιπο στιλ, ακόμα και στα αξεσουάρ! Μην φορέσεις μεγάλα bangles ή έντονα σκουλαρίκια! Μην φοβηθείς να κατεβάσεις από την ντουλάπα τα πουλόβερ της μαμάς σου (ειδικά εάν έχουν βάτες) και να τα συνδυάσεις με το skinny τζιν σου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ PREPPY

Τα πλεκτά τοπ είναι τo βασικό συστατικό του Preppy look! Είναι ό,τι είναι το ρούμι για το μοχίτο. Μπορείς να το φορέσεις με πουκάμισο και γραβάτα ή απλώς με ένα φανελάκι όπως κάνει η Sienna Miller! Συνδύασε το πουλόβερ σου με παντελόνια καρότο (έτσι λέγονται τα παντελόνια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο) και ολοκλήρωσε με αντρικά παπούτσια τύπου oxford ή με ψηλά τακούνια για ένα πιο θηλυκό touch.

ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΞΙ

Μην ξεχνάς την διαχρονική χρήση μιας πλεκτής ζακέτας που δεν είναι άλλη από πανωφόρι σε κάθε εμφάνιση! Μπορείς φυσικά να το συνδυάσεις ζακέτα-πουλόβερ σε μια Jackie O φιλοσοφία ή απλώς να φορέσεις ένα cardigan πάνω από τα ρούχα σου, όποιο και αν είναι το στιλ σου! Η ζακέτα χωράει ακόμα και στο σέξι outfit της Kim Kardashian!

Read More

And More