Οι στιλιστικές επενδύσεις της σεζόν! 5 σχεδιαστές λένε τι πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Ποια είναι τα κομμάτια κλειδιά της σεζόν; Ποιες είναι οι πιο σίγουρες επενδύσεις στο χρηματιστήριο της μόδας για την Άνοιξη και το καλοκαίρι; Πέντε Έλληνες σχεδιαστές σε βοηθούν να αποφασίσεις τι να αγοράσεις!


O Αποστόλης Μητρόπουλος σου προτείνει να επενδύσεις σε φαρδιά άνετα oversized ρούχα και πουκαμίσες!

Είναι καλύτερο όλα αυτά να είναι σε έντονα χρώματα και ρίγες γιατί χρειαζόμαστε όλοι να βλέπουμε κάτι φωτεινό και χαρούμενο μέσα σε αυτή την άσχημη κατάσταση των οικονομικών μέτρων στη χώρα μας!

O Βασίλης Ζούλιας σε συμβουλεύει να επενδύσεις στο πορτοκαλί, που είναι αναμφισβήτητα το χρώμα της σεζόν!
Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψεις ένα κομμάτι σε καρό το οποίο είναι κάτι διαχρονικό και τέλος ένα ζευγάρι ωραίες και κομψές μπαλαρίνες για καθημερινό στιλ!

Ο Δημήτρης Στρέπκος από το σχεδιαστικό δίδυμο Celebrity Skin προτείνει ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια με φιάπα σε μαύρο ή nude!
Σου προτείνει επίσης να πειραμετιστείς με το πουά και το ριγέ και οπωσδήποτε να πειραματιστείς με έντονους όγκους! Φυσικά θα πρέπει να έχεις τα βασικά κομμάτια δηλαδή ένα λευκό πουκάμισο, ένα ενα τζιν και μεγάλες πρακτικές τσάντες!

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ Φανή Βογιατζή σου προετείνει να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε κλασικό σχέδιο όπως είναι τα Wayfarer!
Tο καλοκαίρι ξοδεύουμε χρήματα σε αναλώσιμα κομμάτια όπως φανελάκια και για το λόγο αυτό είναι καλό να επενδύσουμε σε κομμάτια από ποιοτικά υλικά!

Η Έλενα Βορρέα προτείνει μια φούστα με πιέτες που φτάνει μέχρι πάνω από το γόνατο και μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους όπως με t-shirt ή με πουκάμισο!
Επίσης θα χρειαστείς ένα ζευγάρι πλατφόρμες από φελλό ή ξύλο και ένα φόρεμα με φλοράλ πριντ σε αμπίρ γραμμή!

Read More

And More