Οι viral στιγμές στον κόσμο της Μόδας το 2023!

To 2023 ήταν μία φοβερή χρονιά για την Μόδα.Είχε τα πάντα, νέες συνεργασίες, υπέροχες εμφανίσεις, και πολλά ακόμη! Η ανασκόπηση αυτής της χρονιάς δεν είναι καθόλου βαρετή, έχει ποικιλία και πολλά να ξαναθυμηθούμε μαζί.

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσουμε το 2023 ας κάνουμε μαζί ένα ταξίδι σε όλα όσα σημάδεψαν την Μόδα αυτή την χρονιά!

H Rihanna στο Super Bowl!

Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation

Στην Rihanna ανήκει η πιο viral  fashion στιγμή της χρονιάς όταν ανέβηκε στην σκηνή του Super Bowl και με την εμφάνιση της ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της.Φορώντας μια custom κόκκινη ολόσωμη φόρμα Loewe, συνδυασμένη με ένα sculpture metallic top Alaia και αθλητικά παπούτσια Margiela x Salomon, η Rihanna κατάφερε να γίνει viral σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και να κάνει μία από τις πιο αξέχαστες on stage εμφανίσεις Εver!

Βarbie-mania!

Photo by Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency via Getty Images

Αν αναρωτιέσαι ποιο ήταν το χρώμα της χρονιάς μην προσπαθείτε άλλο, το ροζ και η Barbicore τάση κυριάρχησαν φέτος.  Όλες οι αποχρώσεις της ροζ απόχρωσης, από το bubblegum pink μέχρι το neon φούξια έκαναν take over στα look των fashionista και βεβαίως η Margot Robbie ήταν η καλύτερη ambassador φορώντας σε όλη την περιοδεία της ταινίας, look εμπνευσμένα απο την iconic γκαρνταρόμπα της αγπαημένης μας κούκλας .

H Quiet Luxury «δίκη» της Qwyneth Paltrow

Photo by Rick Bowmer-Pool/Getty Images

H Paltrow βρέθηκε στα δικαστήρια πέρσι και οι εμφανίσεις εκεί δημιούργησαν την πιο σοφιστικέ τάση της σεζόν. Με τα court look της η διάσημη ηθοποιός έβαλε στον ‘χάρτη» του στιλ την Quiet Luxury αισθητική που αγαπήθηκε φορέθηκε και θα συνεχίσει να δίνει inspo και την νέα σεζόν.

Αnimals

Credit Photo Ziya/SplashNews.com

Αυτή η χρονιά είχε κάποιες viral στιγμές με πρωταγωνιστές όχι τόσο τους διάσημους άλλα τα…ζώα που φορούσαν! Με διαφορά ξεχωρίζουμε την εμφάνιση της Kylie Jenner στο Couture show του οίκου Schiaparelli που φορούσε μία epic δημιουργία με ένα κεφάλι λιονταριού απο ρητίνη που έμεινε αξέχαστη. Ακολούθησαν και άλλοι διάσημοι που έβαλαν animal στοιχεία στις εμφανίσεις τους όπως η  η Doja Cat και ο Jared Leto στο Met Gala αλλά η πρώτη θέση ανήκει σίγουρα στην Jenner με αυτό το αξέχαστο outfit.

 Super models reunion

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Η Vogue Σεπτεμβρίου ένωσε ξανά μετά από χρόνια τα super models των 90s σε ένα εμβληματικό τεύχος με epic εξώφυλλο και βεβαίως μοναδικό editorial με τις Linda Cindy Naomi και Christy να ποζάρουν ξανά μετά από δεκαετίες.Αφορμή ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων τμημάτων με τίτλο “The Super Models”, που θα έκανε πρεμιέρα στο  Apple TV+ και μιλούσε για την ζωή τους και την καριέρα τους.Πως έφτασαν  στο απόγειο της καριέρας τους και πως παραμείνουν super star ακόμη και σήμερα.

H Μiu Miu μας μυεί στο #Νο-pants

Η Miu Miu ανέβασε το μοντέλα στην πασαρέλα χωρίς …παντελόνι  η συνέχεια είναι γνωστή! Το no pants trend ήρθε να τρελάνει τις fashionistas και τις διάσημες και έγινε το viral trend του 2023. Δεν ήταν λίγες αυτές που το φόρεσαν και συνεχίζουν να το φορά δίνοντας στο no pants trend την κορυφαία θέση στα viral trends του 2023.

H Phoebe Philo κάνει comeback

@phoebephillo

Η σχεδιάστρια έβγαλε μετά από χρόνια παύσης την πρώτη της συλλογή με τα social «νεκρά» και η collection βγήκε sold out σε λίγα μόλις λεπτά. Μία μεγάλη επιστροφή που άξιζε την αναμονή μας.

Ο Pharrell Williams για Louis Vuitton

Ο Pharrell Williams παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για τον οίκο Louis Vuitton με ένα show υπερθέαμα! Η μητρική εταιρεία LVMH δεν λυπήθηκε τα έξοδα για το show υπερπαραγωγή  που  πραγματοποιήθηκε λίγα βήματα από τα κεντρικά γραφεία της Louis Vuitton και το αστραφτερό ξενοδοχείο Cheval Blanc του ομίλου.Το show εκτός από πασαρέλα είχε και Live με διάσημους καλεσμένους να ανεβαίνουν στην σκηνή μαζί με το Pharrell σε ένα viral show που θα θυμόμαστε  για καιρό.

Η Βeyonce σε περιοδεία!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

H διάσημη τραγουδίστρια φέτος έκανε μετά απο καιρό παγκόσμια περιοδεία και οι on stage εμφανίσεις της ήταν καλύτερες και από εβδομάδα μόδας.Η “Rennaissance”  tour τα είχε όλα! Υψηλή μόδα, λάμψη, sexy vibes και πολλά μα πάρα πολλές glam outfits που δεν χορταίναμε να βλέπουμε!

 

 

Read More

And More